Smiley s-a autoizolat din cauza coronavirusului: "Nu ne-a întrebat nimeni nimic la aeroport". S-a întors din Los Angeles


    Smiley și doi dintre colegii săi de la HaHaHa Production au intrat în autoizolarefoto: arhivă personală
Smiley și doi dintre colegii săi de la HaHaHa Production au intrat în autoizolarefoto: arhivă personală

Coronavirusul a băgat spaima și în artiștii noștri! Cel mai recent exemplu este cel al lui Smiley. Cântărețul a decis să se autoizoleze, după ce tocmai s-a întors din Los Angeles.

"Paza bună trece primejdia rea", iar Smiley a decis să se pună la adăpost și la propriu și la figurat. Întors sâmbătă seară, 13 martie, din Los Angeles (via Istanbul), artistul a anunțat că merge direct în autoizolare, acasă, alături de doi dintre oamenii săi de bază: producătorii muzicali Șerban Cazan și Lucian Nagy.

"Bine vă regăsesc! Aseară am aterizat direct la autoizolare. Nu vă las eu singuri în izolare. Pentru cel puțin o săptâmană, urmează să stau acasă cu o mică parte din echipă, Șerban și Lucian", a scris Smiley pe rețelele sociale, pentru ca mai apoi să revină cu câteva filmulețe cu întreaga poveste și cu câteva sfaturi pentru cel care-i urmăresc activitatea.

Smiley, Lucian Nagy și Șerban Cazan, de la aeroport direct în autoizolare
Smiley, Lucian Nagy și Șerban Cazan, de la aeroport direct în autoizolare

"Suntem bine. Nu ne-a întrebat nimeni nimic la aeroport. Am ajuns acasă, ne-am pus toate hainele la spălat, am dezinfectat toate valizele, ne-am spălat din cap până-n picioare, suntem în siguranță și deocamdată merge să ne autoizolăm la domiciliu și să vedem ce se întâmplă. Sperăm să fim bine, dar spre binele nostru și al celor cu care intrăm în contact, mai bine stăm liniștiți acasă și nu intrăm în contact cu nimeni. Stați cât mai mult în casă, stați cât mai izolați până lucruile vor intra în normal, aveți grijă de igiena proprie și aveți grijă de cei dragi", a mai adăugat solistul.

vica blochina si bianca patrichi jpg
Gabriela Cristea poza principala jpg
Victor Piturca la DNA  Foto Inquam Photos George Calin (5) jpg
astrolog madalina manole jpg
horoscop shutterstock 1621310242 jpg
bunicuta foto1 jpg
Frații Tate sosesc alături de o altă persoană din dosar la sediul DIICOT, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
foto1  Vila cluj jpg
image
image
image
image
image
image
Doc Foto Pro TV jpg
Vica Blochina 3 jpg
Gina pistol Smiley fiica jpg
cub Lorelai Moșneguțu png
pamela anderson jpeg
cub isabela onoriu png