Soţia lui Andrei Ştefănescu, reacţie dură după ce artistul, depistat cu COVID-19, a fost criticat că şi-a pupat copilul

image
Antonia Ștefănescu, soția lui Andrei Ștefănescu, a atacat dur reacțiile oamenilor din mediul online

Soţia lui Andrei Ştefănescu, Antonia Ştefănescu, a avut o reacție dură în urma criticilor aduse artistului, după ce acesta a declarat că și-a pupat copilul, deși știa că e pozitiv la COVID-19. Antonia a publicat un mesaj pe rețelele de socializare, unde a vrut să clarifice situația.

Solistul trupei Alb Negru, Andrei Ştefănescu (42 de ani), a fost depistat pozitiv cu coronavirus. Artistul se află internat la Institutul Naţional de Boli Infecţioase „Matei Balş“ din Capitală. Cântăreţul a contractat noul virus de pe platourile de filmare ale show-ului „Te cunosc de undeva!“, de la Antena 1, alături de mai mulți colegi din echipă (Marcel Pavel, Ozana Barabancea, Alina Pușcaș, Toto Dumitrescu, Adriana Trandafir).

Imediat după ce a aflat că testul său la Sars-Cov-2 este pozitiv, Andrei Ştefănescu şi-a pupat copilul pe obraz, care dormea, şi a plecat la spital, după cum însuşi a mărturisit.

Soția lui Andrei Ștefănescu: "Puţin creier şi puţină logică, atât e necesar, ca să nu baţi câmpii"

Soţia lui Andrei Ştefănescu, Antonia, a reacţionat virulent şi le-a transmis un mesaj tuturor celor care „l-au tras la răspundere“ pe artist.   

„Văd că vuieşte presa şi Facebook de indignare proletară fiindcă Andrei Ştefănescu a declarat că şi-a pupat copilul înainte să plece din casă, la spital! Vă lămuresc eu de ce şi-a pupat copilul: fiindcă şi înainte să primească telefonul că e pozitiv, îl pupase! Şi de dimineaţă îl pupase, şi seara la culcare îl pupase, în fiecare zi! Fiindcă, ce să vezi?! Locuieşte în aceeaşi casă cu copilul şi nevasta, nu a picat în clipa aia din lună infectat, ca să transmită virusul, infectat era şi înainte de telefon, şi cu o zi înainte, şi cine mai ştie când, chiar credeţi că mai conta sau că era mai periculos după ce a aflat rezultatul?!“, a scris Antonia Ştefănescu pe Instagram.

Ea a continuat: „Era tot el, nu avea simptome nici înainte, nici după aflarea rezultatului, dacă era să îi dea virusul, i-l dăduse deja, din clipa în care se infectase el însuşi, aşa cum posibil i-l dăduse şi nevestei, şi altora, cu care a intrat în contact, fără să ştie că e infectat! Puţin creier şi puţină logică, atât e necesar, ca să nu baţi câmpii laolată cu toţi imbecilii de pe FB, doar puţin! Desigur, unde e cazul, că de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere. În schimb, când eşti ticălos şi prost, şi mănânci rahat pe seama nenorocirii omului, Dumnezeu are obiceiul să nu folosească băţul“. Andrei Ştefănescu i-a asigurat pe prietenii lui virtuali că se simte bine şi a mărturisit că deocamdată nu are simptome specifice Covid-19: „Sunt asimptomatic, stau aici până ies două rezultate consecutiv negative, nu ştiu când voi fi externat. Iau nişte medicamente, la opt ore, mă simt bine, stau cu un domn în cameră, împărţim experienţele şi ne uităm la televizor. Le mulţumesc celor care mi-au scris şi mi-au urat sănătate“.

Citește și:

Andrei Ștefănescu, confirmat cu coronavirus: «Mi-am pupat băiețelul care dormea și am fugit la spital!»

VIDEO Andrei Ștefănescu, mesaj de pe patul de spital, după ce a fost confirmat cu COVID-19: „Sunt pozitiv, dar asimptomatic”

Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
andreea marin si cove jpg
woman 4214744 1920 jpg
david si victoria beckham
cub anamaria prodan animat gif
Kristina Cepraga Dana Savuica E OK sa fii vedeta 2018 jpeg
accident tramvai sos giurgiului 30 septembrie Foto ISU B-If
wizz air avion la sol
image
image
image
image
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
david si victoria beckham
Amal și George Clooney (8) jpg
Stela Popescu &  Alexandru Arşinel
vlduta lupau si adi rus colaj