Soţia lui Connect-R, internată de urgenţă! Misha a lipsit de la o emisiune tv


    Aşa arăta Misha după ce reuşise să slăbeascăfoto: arhiva personală
Aşa arăta Misha după ce reuşise să slăbeascăfoto: arhiva personală

Invitată miercuri seară la Agentul Vip, Misha nu a mai ajuns în platoul emisiunii. Cu puţin timp înainte de începerea show-ului producătorii de la Antena Stars au fost anunţaţi că soţia lui Connect-R are probleme de sănătate şi a trebuit să meargă de urgenţă la spital. Anunţul a fost făcut chiar de Cristi Brancu, gazda emisiunii.

Misha trece prin clipe grele, după ce miercuri seară i s-a făcut rău subit. În loc să apară la tv, la o emisiune de divertisment, blonda a ajuns la spital. Colegul ei, Dj Sava a mărturisit că artista are probleme de sănătate mai vechi şi cel mai probabil aceasta ar putea fi cauza pentru care a avut nevoie de îngrijire medicală. 

Misha a născut la începutul anului 2014 o fetiţă, iar la un an de la acest fericit eveniment, blonda a decis să-şi pună silicoane pentru că era nemulţumită de bustul său după perioada de alăptare. Recent, solista a revenit pe scenă cu o piesă nouă în colaborare cu Dj Sava, "Amor a Monaco". Încă de la la filmările clipului de luna trecută, artista nu era în apele ei, acuzând dureri. 

cub bia khalifa fulgy png
horoscop 26 martie jpg
cub bia khalifa png
narcisa suciu si Daria jpg
cub valentina pelinel png
maxresdefault jpg
calendar ortodox 2022 29 ianuarie aducere moaste sf ignatie teoforul png
Takashi Jonish romanii au talent jpg
image
image
image
image
image
image
narcisa suciu si Daria jpg
oana zavoranu si sotul
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg