Soția lui Gheorghe Zamfir, gest superb de ziua artistului! „E un om pe care viaţa l-a supus la sute de teste”

#Exclusiv Click!

Soția lui Gheorghe Zamfir (82 de ani), Nicoleta (38 de ani) își divinizează soțul! Chiar dacă este o diferență de vârstă de 44 de ani între ei, cei doi se pare că nu simt acest lucru. Astăzi, maestrul împlinește frumoasa vârstă de 82 de ani, iar vedeta i-a făcut cea mai frumoasă declarație de dragoste.

Gheorghe Zamfir şi Nicoleta Beca formează un cuplu de peste 10 ani! Astfel, din anul 2016, cei doi au ales să se căsătorească pentru a întemeia o familie. S-au cunoscut în timpul unei emisiuni de televiziune, în anul 2008, în perioada când artistul era căsătorit cu franțuzoiaca Marie Noelle. Însă, trecerea timpului i-a adus din nou împreună și i-a unit pentru totdeauna, deoarece au devenit soț și soție.

Pentru că joi, 6 aprilie, maestrul Gheorghe Zamfir împlinește frumoasa vârstă de 82 de ani, Nicoleta, partenera de viață a celebrului artist, a dorit să îi facă o declarație de dragoste publică.

„La mulţi ani, suflet minunat! Îţi doresc toată fericirea şi împlinirea de care sufletul tău cald are nevoie! Să fii mereu iubit şi apreciat pentru felul tău frumos de a fi, numai al tău. Îţi mulţumesc din tot sufletul că mi-ai dat ocazia să te cunosc, să-ţi explorez nestingherită sufletul şi să-ţi cunosc povestea din spatele inimii.

Ești un om minunat, cu un suflet atât de frumos desenat, un om plin de vise şi de principii, un om plin de amintiri magice clădite numai cu oameni la fel de frumoşi că tine, un om încărcat de seninătate şi  poftă de viaţă, un om plămădit din bunătate şi frumuseţe sufletească fără margini, un om pe care viaţa l-a supus la sute de teste, dar pe care le-a trecut de fiecare dată cu capul sus, un om plin de râsete senine şi zâmbete calde, un om care pune problemele şi nevoile lui pe locul doi, un om aparent simplu, dar atât de special. În viaţă nu contează unde te afli, ci pe cine ai alături.

Tu, om drag, mi-ai fost alături de atâtea ori că am pierdut numărătoarea. Mi-ai încălzit mereu sufletul cu un zâmbet senin şi o îmbrăţişare caldă, mi-ai şoptit mereu că vă fi bine, că cerul meu vă străluci pe veci. Cu Dumnezeu înainte!”, este mesajul postat de Nicoleta Zamfir pe contul său de Facebook.

Gheorghe Zamfir își adoră soția

Artistul se pare că a ales să îi lase toată agoniseala actualei sale soții, iar fiul său, Emmanuel Teodor, rodul dragostei cu o frumoasă canadiancă, a fost eliminat din schemă.

„Este vorba despre apartamentul cu patru camere din zona Gării de Nord din Bucureşti, pe care l-a primit de la Viorel Lis când acesta era primar general al Capitalei. În ceea ce priveşte vila din Cobia-Găieşti, unde locuieşte de ani buni, alături de Nicoleta, Zamfir şi-a exprimat dorinţa ca după moartea sa să fie transformată în casă memorială”, mărturiseau surse apropiate, în 2016, din anturajul acestora, pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
pensii vedete jpg
cezara dafinescu  jpg
irina shayk jpg
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net