So╚Ťul Angelei Rusu, dup─â incendiul care le-a mistuit sala de evenimente: ┬źSuntem devasta╚Ťi┬╗

image
Înainte de incendiu. Localul Angelei Rusu era cel mai cunoscut din zona Gherla

S─ârb─âtorile vor fi triste pentru solista de muzic─â popular─â Angela Rusu ╚Öi so╚Ťul ei, Marius Moldovan. Afacerea ├«n care au investit 650.000 de euro, o sal─â de evenimente, s-a f─âcut scrum, ├«ntr-un or─â, ├«n urma unui incendiu devastator. So╚Ťul artistei a oferit, pentru Click!, primele declara╚Ťii.

Afacerea de 650.000 de euro a c├ónt─âre┼úei Angela Rusu (44 de ani) a fost mistuit─â de fl─âc─âri, s├ómb─ât─â, 14 decembrie, ├«n jurul pr├ónzului. Sala de evenimente, care func┼úiona ├«ntr-o veche fabric─â situat─â ├«n Gherla, ┼či care avea o capacitate de 400 de locuri, a ars p├ón─â la temelii, ├«n ciuda faptului c─â cinci echipaje autospeciale ┼či patru echipaje ale Serviciului de Voluntari Situa┼úii de Urgen┼ú─â (SVSU) Gherla s-au chinuit s─â sting─â focul.

image
Înainte de incendiu. Localul Angelei Rusu era cel mai cunoscut din zona Gherla

├Än seara respectiv─â trebuia s─â aib─â loc o petrecere mare! Click! a contactat-o pe solist─â, ├«ns─â ne-a r─âspuns so╚Ťul ei, vizibil afectat de necazul prin care trec. "Din p─âcate suntem devasta╚Ťi, iar Angela nu poate ╚Öi nu e i├« stare s─â vorbeasc─â momentan. Sper─âm s─â ├«╚Öi mai revin─â pu╚Ťin. Mul╚Ťumim pentru ├«n╚Ťelegere!", ne-a spus b─ârbatul.

Sala de evenimente a func╚Ťionat doar opt luni

Din p─âcate, businessul Angelei a ÔÇŁsupravie┼úuitÔÇŁ mai pu┼úin de opt luni ┼či asta pentru c─â weekendul trecut a fost f─âcut scrum ├«ntr-un incendiu izbucnit de la un scurt circuit produs la instala┼úia de climatizare. S├ómb─ât─â, ├«n jurul orelor 14.00, fl─âc─ârile au distrus ├«ntregul acoperi┼č, pe o suprafa┼ú─â de 1000 de metri p─âtra┼úi, dar ┼či interiorul localului de┼úinut de celebra interpret─â de muzic─â de petrecere. La ora respectiv─â, ├«n local erau prezen┼úi mai mul┼úi angaja┼úi care se ocupau de preg─âtirile pentru un eveniment la care erau a┼čteptate sute de persoane. Din fericire, incendiul nu a f─âcut victime, ci doar pagube materiale! 

Citește și:

Averea Angelei Rusu s-a făcut scrum într-o oră

VIDEO Incendiile i-au l─âsat f─âr─â case pe Gerard Butler ┼či Shannen Doherty

image png
5 carmen iohannis prima zi de scoala 4 jpg jpeg
Fulgy, fiul Vioricăi, s a certat cu vânzătoarele jpeg
alina ilan laufer jpeg
plaje largite mamaia jpeg
carmen tanase jpeg
Vladimir Putin FOTO AFP
BeFunky collage (40) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
carmen tanase jpeg
mircea solcanu2 png
Margot Robbie și Ryan Gosling jpg
BeFunky collage (41) jpg
image png
alina ilan laufer jpeg