Sportiva Diana Bulimar s-a cuplat cu un fost concurent de la «Exatlon». S-au afișat la ziua lui Mihai Berar

Ultima actualizare:

    Diana Bulimar a concurat la Exatlon în 2018foto: captură Kanal d
Diana Bulimar a concurat la Exatlon în 2018foto: captură Kanal d

Reality-show-ul "Exatlon", difuzat de Kanal D, a legat prietenii pe viață, dar și povești de iubire. Cel mai nou cuplu, care s-a afișat recent la o aniversare, este format din Gabriel Nedelcu și sportiva Diana "Didi" Bulimar. Cei doi au venit împreună la ziua de naștere a lui Mihai Berar, fost concurent în sezonul al treilea al emisiunii.

Mihai Berar, cel mai cunoscut jandarm de la "Exatlon România", concurent în sezonul al treilea, a împlinit 31 de ani pe 15 iulie. Fostul concurent a dat un party, iar distracția a ținut de miercuri până duminică, culminând cu o reuniune la un grill-pub din Câmpia Turzii – un restaurant cu o terasă chic, special concepută pentru iubitorii de sport.

Alături de sărbătorit au fost 50 de persoane, printre care prieteni din copilărie, jandarmi și cei mai buni prieteni ai lui, cei din Frăția Războinicilor – Alex Stoica și Gabriel Nedelcu, acesta din urmă fiind însoțit de iubita lui, fosta gimnastă Didi Bulimar, și ea concurentă în primul sezon "Exatlon".

Gașca "Exatlon", la petrecerea lui Mihai Berar
Gașca "Exatlon", la petrecerea lui Mihai Berar

“Sunt fericit că am putut organiza această petrecere, nu vreau să mă gândesc cum ar fi fost să fim închiși, să nu mă pot bucura de prietenii mei într-o astfel de zi. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au ajuns în Câmpia Turzii de la sute de kilometri distanță și mulțumiri speciale bunului meu prieten Rareș Sârbu, care mi-a pus la dispoziție faimoasa terasă, practic un stadion în miniatură, pentru a ne putea face de cap în voie. Și ne-am făcut, party-ul a început la orele 15.00 și a durat până a două zi. Nu ne-am culcat decât după răsăritul soarelui”, ne-a spus  Mihai.

Diana și Gabriel formează un cuplu frumos
Diana și Gabriel formează un cuplu frumos

Cum l-a surprins Diana Bulimar pe Gabriel Nedelcu

“Am fost alături de Mihai timp de o săptămâna întreagă. M-am simțit perfect în Câmpia Turzii, revederea cu Mihai fiind cu atât mai făină cu cât nu ne mai văzuserăm încă dinainte de pandemie. Ba mai mult, a fost ca și când aș fi fost și eu sărbătorit, grație surprizei pe care mi-a făcut-o iubita mea (n.r. Diana Bulimar), care a conspirat cu Alex și cu Mihai, apărând inopinat vineri seară la party-ul la care eram”, ne-a spus Gabi Nedelcu, care e foarte fericit lângă Didi Bulimar. Cei doi probabil că s-au cunoscut la reuniunile foștilor concurenți de la Exatlon, din toate sezoanele.

Citește și:

Gabriel Nedelcu de la «Exatlon» îşi deschide un club de dans

Gabriel Nedelcu de la «Exatlon» a fugit de acasă la 12 ani. Iată de ce!

image
image
image
image
image
image
banner oana zăvoranu png
Prințesa Diana  sursa   GettyImages jpg
banner alexandru arșinel png
banner chef florin dumitrescu
banner nelu ploieșteanu png
Alina Sorescu si Alexandru Ciucu