Ştefan Bănică a dezvăluit când va naşte Lavinia Pîrva! Fiul lui vrea să ajute: «Sunt pregătit de schimbat scutece»

Ultima actualizare:
Ștefan Bănică Jr. și fiul lui, invitați în platoul emisiunii „Acces Direct”
Ștefan Bănică Jr. și fiul lui, invitați în platoul emisiunii „Acces Direct”

Ștefan Bănică și soția lui, Lavinia Pîrva, mai au puțin și își vor putea strânge în brațe bebelușul. Cântărețul a fost invitat în platoul unei emisiuni TV, împreună cu fiul lui, Radu Ștefan Bănică, unde a vorbit despre momentul în care va veni tătic pentru a treia oară, dezvăluind și perioada în care va naște Lavinia Pîrva.

Ştefan Bănică Jr. şi Lavinia Pîrva vor deveni părinţi în doar câteva luni, iar artistul, care a fost invitat în cadrul emisiunii „Acces Direct”, a dezvăluit şi perioada în care va naşte soţia sa. Artistul a precizat că bebelușul se va naște în zodia gemeni, ceea ce înseamnă că el și Lavinia îl vor putea strânge în brațe pe micuț în perioada 21 mai-21 iunie. 

Deși a dezvăluit câteva detalii legate de sarcina soției lui, cântărețul nu a specificat ce sex va avea bebelușul. Artistul a susținut că important este ca micuţul să fie sănătos și este sigur că cei doi copii ai lui, Radu Ștefan Bănică și Violeta, în vor ajuta în creșterea frățiorului lor. 

Ștefan Bănică și fiul lui, în același videoclip
Ștefan Bănică și fiul lui, în același videoclip

„Am în copiii mei un ajutor de nădejde. Eu am un pic de experinţă cu ei doi, în rest e ca la început. Va fi greu, dar am ajutor în copiii mei. Va fi gemeni ca zodie. Îmi place să vorbesc despre ce îmi este drag, dar treaba asta cu intratul în detalii nu o fac pentru că aş fi secretos, ci doar este dreptul meu”, a spus Ştefan Bănică Jr.

Fiul lui a confirmat rapid spusele lui Bănică. „Eu sunt pregătit de schimbat scutece. Nici eu nu am nicio preferinţă cu sexul. Vreau doar să vină mai repede, să îl plimb prin parc”, a adăugat și Radu Ștefan. 

Ștefan Bănică, extrem de mândru de cariera aleasă de fiul lui 

Cei doi au vorbit în cadrul emisiunii și despre cel mai recent videoclip al lui Bănică, în care fiul artistului a fost protagonist, împreună cu o colegă de la teatru. Ştefan Bănică Jr. este foarte mândru de munca pe care fiul său a depus-o pe platoul de filmare şi, mai ales, este mulțumit că tânărul calcă pe urmele sale și îi seamnănă și din acest punct de vedere, lăsând la o parte asemănarea fizică evidentă. 


    Ștefan Bănică și fiul lui, în același videoclipFoto: Instagram
Ștefan Bănică și fiul lui, în același videoclipFoto: Instagram

„Nu cred că era un alt băiat să-mi semene atât de bine şi care putea să facă atât de bine lucrul acesta. Ei doi sunt colegi. Eu i-am văzut la examenul lor de la teatru şi am spus că ochiul meu a spus că sunt perfecţi. Relaţia mea profesională cu Ştefănel este una mai veche, unde i-am explicat foarte bine că relaţia tată şi fiu contează mai puţin, contează să fie bine pentru videoclip”, a mai spus Ştefan Bănică Jr.

„Este al treilea videoclip împreună. La primul eram foarte mic, iar la al doilea îmi aduc aminte totul, dar acesta a fost cel mai complex. A fost multă muncă, dar merită”, a completat și fiul lui Bănică. 

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net