Stela Enache, picioare incredibile la 69 de ani. Blugi, tocuri și atitudine pe scenă

Ultima actualizare:

    Stela Enache (69 de ani)
Stela Enache (69 de ani)

Le stă impecabil în costume populare sau în rochii de seară cu paiete, însă în şifonierul lor stau la loc de cinste şi câteva perechi de blugi. În timp ce Mirabela Dauer preferă modelul nonconformist, cu petice, Stela Enache a ales pentru recentul concert din berărie nişte blugi strâmţi, mulaţi pe picioarele superbe.

Maria Dragomiroiu (64 de ani) nu pleacă niciodată în America, unde în fiecare iarnă are spectacole, fără câteva perechi de blugi şi o geacă din fâş, ţinută practică la drum lung.

Deşi admiratorii vedetei sunt obişnuiţi să o vadă în costum popular şi cu părul despletit, iată că, în plimbările din vacanţele de peste Ocean, ea îmbracă ţinute sport şi cojocel, în zilele friguroase. Maria adoră plimbările la pas, alături de Bebe Mihu (62 de ani), soţul ei, care îi este şi impresar. 

Stela Enache a făcut furori la ultimul concert, în pantaloni sport, mulaţi
Stela Enache a făcut furori la ultimul concert, în pantaloni sport, mulaţi

Artista va avea concert şi anul acesta în America, fiind invitată să susţină, pe 31 decembrie, un recital la ”Revelionul Românilor din Atlanta”. 

Dar şi colega ei de breaslă, Irina Loghin, care a schimbat anul acesta prefixul, arată impecabil la 80 de ani. Însă nu fără eforturi, căci e vegetariană şi zilnic merge pe jos câte 10 kilometri, fiind văzută zilnic, la plimbare, în Parcul Herăstrău din Bucureşti.

Maria Dragomiroiu, în blugi, la plimbare în America
Maria Dragomiroiu, în blugi, la plimbare în America

La un eveniment monden, cântăreaţa a renunţat la ie şi la fotă şi a venit îmbrăcată total diferit, în blugi, fiind admirată de cei prezenţi, cu atât mai mult cu cât ţinuta sport i-a conferit un aer tineresc.

Nu se lasă mai prejos nici Mirabela Dauer (72 de ani), ea abordând o ţinută sport, în afara concertelor, piesa de rezistenţă fiind tot blugii. A făcut o pasiune pentru acest articol vestimentar, căci are toate modelele, inclusiv cu petice sau modelul clasic. 

Irina Loghin a uimit, la un eveniment monden
Irina Loghin a uimit, la un eveniment monden

Şi Mirabela se străduieşte să-şi păstreze silueta, evitând prăjelile, grăsimile şi dulciurile. Este un munte de energie, fiind greu de ajuns din urmă, la plimbare, îndeosebi pe plajă, la Mamaia. Zilele trecute, celebra solistă Stela Enache, care pe 24 ianuarie împlineşte 70 de ani, a cântat în blugi şi a fost ca un titirez, la Berăria H, din Capitală: ”Am 59 de kilograme, ca în studenţie, pot purta lesne ţinutele de atunci, încă intru în rochii şi în pantaloni. Evit dulciurile şi merg pe jos, în Bucureşti nu iau maşina căci nu am unde s-o parchez”, ne-a  povestit Stela. 

Marina Voica poartă pantaloni când grădinăreşte la Breaza
Marina Voica poartă pantaloni când grădinăreşte la Breaza

Piesa ”Ani de liceu”, de pe coloana sonoră a filmului ”Liceenii”, i-a adus celebritatea, Stela Enache având-o în repertoriul fiecărui concert. Iar Marina Voica (83 de ani) este, de departe, cel mai bun exemplu că timpul poate fi păcălit, cu dietă şi cu sport. Interpreta piesei ”Şi afară, plouă, plouă” urcă pe scenă doar îmbrăcată la patru ace, în rochii superbe, la care accesorizează pantofi cu toc înalt, dar iată că, odată cu stingerea reflectoarelor, Marina  renunţă la cochetărie şi poartă pantaloni de stofă sau blugi, ţinută practică, mai ales când deretică prin superba ei grădină din Breaza, oraş în care a ales să se mute, în urmă cu peste zece ani.

Mirabela Dauer are colecţie de blugi peticiţi. Raoul o însoţeşte vara la mare
Mirabela Dauer are colecţie de blugi peticiţi. Raoul o însoţeşte vara la mare

”Am aceeaşi greutate ca în anii de liceu, aproape 50 de kilograme. Fac sport, oricum eu am practicat gimnastica, în anii tinereţii, şi nu mănânc mult. Nu-mi vopsesc părul şi tare mi-aş fi dorit să scap de riduri, cu ajutorul medicului estetician, dar mi-e frică de anestezie. La vârsta mea este riscant”, ne-a declarat artista.   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net