Stenograme despre aventurile amoroase ale lui Pepe


    Pepe este acuzat că ar fi avut diverse aventuri cu prostituateFoto: Facebook
Pepe este acuzat că ar fi avut diverse aventuri cu prostituateFoto: Facebook

În cadrul emisiunii Acces Direct, Oana Zăvoranu a prezentat un nou clip video ce conţine o convorbire între prietenul lui Pepe şi o domnişoara care se pare că s-a bucurat de companie intimă din partea lui Pepe de mai multe ori.

Mai jos găsiţi o convorbire între prietenul lui Pepe, Alberto şi presupusă prostituată care susţine că s-a văzut cu Pepe înaintea nunţii cu Raluca.

A: El, odată ce-l întrebi, ce, mă, te-ai văzut cu...? Cică nu, frate, că eu n-am mai văzut-o... Mă, tu acum trei zile ai vorbit cu el?

P: Da

A: Da tu i-ai zis dinainte că tu eşti pe..., ştia sau...

P: Da,eram,da.

A: Păi erai pe..., dar când vorbeai cu el, tu i-ai zis dinainte că eşti pe...?

P: Nu i-am zis dinainte, nu. Când el mi-a zis să ne vedem, eu nu i-am zis chestia asta, după aceea i-am zis.

A: A... şi a vrutdecât..., el era stătut.

P: Da voia ceva..., înţelegi?

A: Dar de ce, nu o... pe Raluca sau ce? A, era plecată, mă!

P: Da, era în Spania....

O a doua convorbire devine mult mai picantă

A: Tu ştii foarte bine de când era cu Oana, de am fost la Craiova, de ai venit după noi...

P: Da

A: Ştii foarte bine, când erai tu pe... de ai făcut-o prima oară cu el...!

P: Da ştiu.

A: De câte ori te-ai întâlnit tu cu Pepe? Şi când era cu Oana şi când era fără Oana?

P: De multe ori!

A: Ok, eu te întreb pe tine... Ea, probabil, Oana, se bazează pe chestiile de care a auzit, cu copilul din flori. De unde până unde să ştiu eu? Şi a primit mesajul în emisiune şi nu ştiu ce... Că a sunat, că nu ştiu ce...

P: Aia într-un fel, e un pic de adevăr aici. pentru că Pepe, când o..., o făcea fără prezervativ.

A: Băi, nene. Şi când am fost cu una, când era la... când am fost la..., pe la... nu mai ştiu unde. La... am fost. Filma el la "Dansez pentru tine", era o... cu care m-am dus eu, cu ea, prima oară, care venise pentru Pepe. Şi m-am dus la... acolo, unde închiriase el vila.

P: Da.

A: De m-am dus eu cu ea, de am... eu primul şi la urmă a venit pepe, credea că nu o... deja şi nu putea. I-a pus aia prezervativ. Tu îi ştii foarte bine aventurile pe care le-am avut când era cu Oana, la munte. Ştii foarte bine show-urile, câte femei, cât dezmăţ a fost, cât show, câte show-uri, brigadă cu femei multe...

P: Daar eu am şi discuţia pe facebook cu el. Când îmi zice: hai să ne vedem, ştii? Eu i-am zis: băi, e târziu. Era 3 noaptea...

A: A, 3 noaptea...

P: El s-a băgat în seamă cu mine, pe Facebook. Deci era la nuntă...

A: Da mă ştiu. Dar... era cu una căreia i-a dat Pepe la..., ştii? E una care a mai dansat la noi, la un party din ăla grecesc, dar... nu era şi i-a dat Pepe la... pe Călăraşi, acolo, că a trebuit să se întâlnească cu el şi la urmă i-am dat eu, dar nu în aceeaşi zi, ştii? Dar câte i-am dat, fii sinceră, câte i-am dat lui... ştii foarte bine că i-am dat-o şi pe... de la Constanţa, ştii foarte bine că a fost cu..., ştii foarte bine că a fost cu tine de ani de zile şi când era cu Oana şi când nu era cu..., ştii foarte bine de... de la Constanţa. O ştii pe...?

P: O ştiu, cum să nu o ştiu.

A: o ştii pe aia cu papagalul, care avea papagalul... Aia tatuat, făceam noi mişto de ea. El a fost cu Oana în timpul ăsta.

P: Ştiu că era!

A: A sunat Oana şi m-am dus cu el pe câmp, pe acolo, ca să poată să vorbească cu ea, să nu se audă gălăgie. Da, nu ştii că am făcut-o pe aia de boala copiilor, că a fost singură cu care se... pe atunci. la... a fost show atunci, mai ştii cu alea cinci când ai luat-o pe aia şi ţi-ai luat... cu ea,... parcă o chema. Pepe nu mai ştiu pe care le luase, le luase pe două, o luase o dată pe una, pe aia grasă, nu, o luase până la urmă unu cu trompet, nu cu trompeta cu, ăla mare,... Tu ştii foarte bine toate aventurile noastre pe care le-am avut şi el se fereşte,..!

cub camelia șucu (1) png
cub lia bugnar theo rose png
Actrița Kirstie Alley și John Travolta
cub ioana nastase png
Horoscop zilnic 31 mai 2022 jpg
zodia care nu a primit nimic de mos nicolae jpg
ispite masculine insula iubirii sezonul 6 jpg
accident pasajul unirii 6 decembrie 2022 (7) png
image
image
adevarul.ro
image
image
image
image
lia bugnar anghel damian theo rose foto CANCAN (2) jpg
Actrița Kirstie Alley și John Travolta
profimedia 0742415693 jpg
FotoJet jpg
Kanye West
Kirstie Alley jpg