«Sunt scârbit, o aștept acasă!». Scenele sexy cu Florin Pastramă o lasă pe Brigitte Năstase fără iubit?

image
Vali Bărbulescu şi Delia Tudose

Se încing spriritele! Şi în munţii Semenic, dar şi în Pipera. După episodul de săptămâna trecută în care Brigitte Năstase se ”încălzeşte” cu Florin Pastramă, în emisiunea ”Ferma”, de la PRO TV, logodnicul celebrei brunete a luat foc şi se pare că despărţirea le bate la uşă. ”Sunt scârbit”, a declarat Corneliu Oană pentru Click!

În urmă cu o lună, totul era roz în relaţia dintre Brigitte Năstase (42 de ani) şi Corneliu Oană (34 de ani). ”Sunt foarte îndrăgostită de Corneliu. Îmi doresc copii cu el”, spunea Brigitte.

image
Florin şi Raluca au format un cuplu, până zilele trecute

”Vrem o familie şi un copil. Îmi place totul la Brigitte, cu tot cu suflet. Ne alintăm cu «iubirea mea» şi avem planuri împreună, să facem nunta în faţa oamenilor”, declara luna trecută Corneliu Oană pentru Click!

Iată că din roz, situaţia a devenit cam cenuşie, iar nunta de care vorbea tânărul din Târgovişte ar putea fi compromisă după scenele care s-au petrecut săptămâna trecută şi, care urmează, la emisiunea ”Ferma”, de la PRO TV, în care Brigitte Năstase este protagonistă. 

Între controversata brunetă şi Florin Pastramă (40 de ani) se pare că s-a înfiripat o idilă, iar gesturile îi dau de gol. În prima noapte în care Brigitte a ”aterizat” în tabăra ”Bandiţilor”, cei doi au dormit îmbrăţişaţi, apoi el a continuat cu apropouri insinuante şi apelative de genul ”iubirea mea”.

image
Corneliu Oană a luat foc, după ce a văzut scenele obraznice de la Ferma (Pro TV), în care iubita lui este masată de aventurierul Florin Pastramă

În următoarele episoade, telespectatorii vor avea parte de nişte scene incendiare, presărate cu erotism, un moment în care curtezanul Pastramă se aşază peste fosta nevastă a lui Ilie Năstase ca să îi facă masaj, îşi spun vorbe şoptite, se tachinează, îşi spală hainele reciproc, iar colegii din fermă sunt cu ochii pe ei!

Coechipierii simt tensiunea dintre cei doi, stau şi analizează, însă privită la tv din fotoliu, pentru Corneliu situaţia este de-a dreptul una iritantă. Tânărul a luat foc şi s-a umplut de nervi când a văzut toate aceste dulcegării.

image
Atmosfera dintre Brigitte şi Florin se încinge rău în dormitor

”Sunt scârbit şi uimit de situaţia în care m-a pus Brigitte. Nu am vorbit cu ea, o aştept acasă”, atât a putut să comenteze după ce a fost contactat de reporterii Click!

Surse din anturajul său au povestit despre Corneliu că este  rănit şi că se gândeşte să se despartă de ea, pentru că se simte trădat de femeia căreia i-a împărtăşit iubirea.

Corneliu locuieşte momentan în casa din Pipera a lui Brigitte şi are grijă de cei doi copii ai ei, Robert şi Sarah. Chiar are un rol esenţial în casă: le găteşte copiilor, îi ia de la şcoală şi o ajută pe fetiţă la teme. 

Florin Pastramă, părăsit de Raluca Podea

Şi Florin Pastramă a avut necazuri cu iubita lui, Raluca Podea, după prestaţia deocheată de la “Ferma”, unde  s-a transformat într-un adevărat cuceritor.

Atmosfera dintre Brigitte şi Florin se încinge rău în dormitor jpeg
Atmosfera dintre Brigitte şi Florin se încinge rău în dormitor

Femeia a anunţat despărţirea de Florin, prin intermediul Click! “Aş fi vrut ca povestea asta, pe care o aveam de doi ani cu Florin, să meargă, dar nu îmi mai trebuie. Eu înţeleg că are un contract, dar nimeni nu cred că e nebun să te pună să faci ceva din ceea ce tu nu vrei. Nu vreau să mai aud de el. Nu există cale de împăcare”, ne-a declarat vedeta. 

Vali Bărbulescu, ignorat de femeia cu care trăieşte de zece ani

Dar și lui Vali Bărbulescu (42 de ani), Dj și om de radio și concurent la ”Ferma”, i-a cam dispărut zâmbetul de pe chip, după ce a revenit acasă, la iubita lui, Delia Tudose, cu care se iubește de mai bine de zece ani.

image
Vali Bărbulescu şi Delia Tudose

Delia are și motive de supărare, căci Vali a exagerat, pe bună dreptate, cu simpatia pentru frumoasa Otniela Sandu, o altă concurentă cu care s-a bătut pentru premiul de 50.000 de euro. 

Celebrul cuplu a fost surprins, zilele trecute, de fotoreporterii Click!, la un mall din București, însă ai fi jurat că nici nu se cunosc, căci nu și-au vorbit și stăteau la distanță unul de celălalt.

meghan markle harry regina jpeg
regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
gabriela cristea
iulia albu
simona gherghe
Avion spion jpg
Nord Stream FOTO Shutterstock jpg
image
image
image
image
Adda
cub nicoleta luciu animat gif
simona gherghe
Adelina Pestrițu
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
cub bianca dragusanu sofia animat gif