Surpriză pentru telespectatorii Prima Tv. Melania Medeleanu va prezenta o nouă emisiune

simeon stalpnicul png
Melania Medeleanu prezintă Focus din Inima României

Melania Medeleanu prezintă, începând de luni seară, un nou jurnal la Prima TV.

La Focus din Inima României informaţia sintetizată este completată cu poveştile care merită să ajungă la inimile românilor. Din 12 ianuarie, în grila Prima TV îşi face loc un nou jurnal de ştiri, Focus din Inima României. Emisiunea, difuzată de luni până joi, de la ora 23:00, este prezentată de Melania Medeleanu şi aduce informaţiile zilei, actualizate şi sintetizate, dar şi poveşti ale unor oameni obişnuiţi în împrejurări neobişnuite, poveşti emoţionante de viaţă, poveşti cu români despre români.

simeon stalpnicul png
Melania Medeleanu prezintă Focus din Inima RomânieiFoto Prima Tv

„Prima TV revine cu un jurnal de seară destinat celor care îşi doresc să vadă ştirile zilei, dar ajung târziu în faţa televizoarelor”, spune Melania Medeleanu, gazda noului program informativ. În partea a doua a Focus din Inima României, prezentatoarea va aduce poveşti care merită să ajungă la inimile românilor: „Vorbim despre oameni care ştiu că statutul de cetăţean nu înseamnă să aştepţi ca lucrurile din jur să se schimbe, ci determină ei înşişi schimbarea acolo unde e nevoie”. Focus din Inima României este al treilea jurnal al zilei la Prima TV. Pe lângă această ediţie, programată la ora 23:00, în grila postului de televiziune se află jurnalul de la ora 16:30, prezentat de Livia Graur, precum şi cel de la ora 18:00, adus de Andreea Fried.

Prodanca a venit în verde la parastas
Screenshot (539) png
cub muzica populara braconier png
Charlene de Monaco
image png
Provocarea de pe TikTok. Sursa foto: Unsplash
image png
sylvester stalline si sotia
Ceremonia depunerii jurământului de investitură a ministrului Educației Ligia Deca la Palatul Cotroceni FOTO Inquam Photos Octav Ganea (4) jpg
Nor Cumulus FOTO Silviu Gurlui png
image
image
image
image
andrei rosu mihaela bilic png
ramona manole ionita clejani  (2) jpg
Prodanca a venit în verde la parastas
image png
cub muzica populara braconier png
cub rona harner png