SURVIVOR 2021. Alexandra Stan, 10 poze fără sutien, la plajă. Cea mai sexy "Faimoasă" ar putea părăsi competiția


    Alexandra Stan, surprinsă fără sutien, la marefoto: Click!
Alexandra Stan, surprinsă fără sutien, la marefoto: Click!

Alexandra Stan (31 de ani) și Musty Camara (39 de ani) sunt Faimoasa și Războinicul care vor intra la “judecata publicului”, în ediția din această seară, a reality- ului “Survivor România”. Unul dintre ei va pleca acasă și, cu siguranță, bărbații și-ar dori să nu fie Alexandra, căci solista este una dintre cele mai sexy apariții din concurs. Nici în România nu are vreo inhibiție, dovadă fiind pozele cu ea topless, surprinse de paparazzi, în fiecare vară, pe Litoral.

Joc de infarct în ediția de sâmbătă, în cel de-al doilea meci de imunitate al săptămânii, la „Survivor România”, în urma căruia Războinicii au ieșit învingători, cu scorul de 10 la 9. Punctul victoriei s-a decis la secundă, la ștafeta mixtă, din partea Faimoșilor fiind trimiși pe teren Culiță Sterp și Elena Marin, iar din partea Războinicilor, Maria și Andrei.

Pe lângă protecția în fața eliminării, Războinicii au intrat aseară și în posesia unui premiu suplimentar, un coș generos cu provizii – ouă, orez, linte și ulei. Și Faimoșii au fost răsplătiți aseară pentru efortul lor uriaș, cu jumătate din cantitățile primite de adversarii lor.

Armonia s-a disipat însă la consiliul de imunitate, unde Alexandra Stan a fost nominalizată pentru eliminare. Tot la Consiliu, mai mulți Faimoși și-au exprimat reproșurile față de Jador, dar în urma voturilor echipei Alexandra Stan a fost cea care s-a alăturat lui Musty, nominalizat în primul Consiliu al săptămânii, de echipa albastră. Cei doi vor intra la “judecata publicului” în ediția din această seară (duminică, 7 februarie) a reality- ului “Survivor România”, difuzată de la ora 20:00, la Kanal D.

Alexandra Stan, apariții sexy și în Republica Dominicană, și la Constanța

Nu este vară fără ca vedetele noastre mai dezinhibate să nu ofere scene super sexy pe malul mării. "Campioană" la această categorie este chiar constănțeanca Alexandra Stan, care se afișează pe Litoral aproape în fiecare sezon estival. De fiecare dată, solista preferă să se bronzeze fără sutien și nu este deloc deranjată de privirile insistente ale admiratorilor. Și în Republica Dominicană, la Survivor 2021, Alexandra și-a păstrat senzualitatea și nu ezită să danseze sexy, mai ales atunci când câștigă puncte pentru echipă.

Citește și:

EXCLUSIV! Alexandra Stan, și fără sutien, și fără iubit la plajă. În ce poziții sexy am surprins-o

Musty de la «Survivor» are 3 copii cu 3 femei. Detalii incredibile, dezvăluite de Kamara, fratele lui

SURVIVOR 2021. Cum arată femeia după care plânge Războinicul Alin Sălăjean! "Mă doare carnea pe mine de dor". Reacția Dianei

SURVIVOR 2021. 10 poze sexy cu Ana Porgras. Transformarea șocantă a fostei gimnaste

FotoJet (3) jpg
cub horoscop iertare png
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (2) jpg
Terminator jpg
femeie frig casa jpeg
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
image
image
image
image
image
image
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg
Shakira jpg
cub morris png