SURVIVOR 2021. Alexandra Stan a clacat: "Nu e pentru mine competiția asta". Anunțul-șoc al solistei


    Alexandra Stan, zile grele la Survivor România 2021foto: Kanal  D
Alexandra Stan, zile grele la Survivor România 2021foto: Kanal D

Condițiile grele, stresul, oboseala, lipsa mâncării au afectat-o pe Alexandra Stan mai mult decât pe ceilalți concurenți de la Survivor România 2021, așa că solista a făcut un anunț disperat în ediția de vineri seara. S-a cerut acasă și i-a rugat pe telespectatori să nu o voteze dacă va fi propusă pentru eliminare. "Nu e pentru mine competiția asta", a spus ea.

„Eu nu mai fac față. De mult timp am zis chestia asta și oamenii nu mă cred. Am infecție la degete, mi-am scrântit mâna de nu știu câte ori, am probleme cu stomacul, merg de nu știu câte ori pe zi la toaletă și m-a plouat azi-noapte. Dacă nu ar fi colegii mei să mă susțină, cred că aș intra în depresie. Nu e pentru mine competiția asta, vreau să merg acasă și sper ca oamenii să înțeleagă și să nu mă voteze. Sper să mă trimită acasă”, a spus Alexandra Stan (31 de ani) în emisiunea de vineri seară, înainte de a începe duelul pentru Imunitate. Mai mult, solista nu a dorit să intre pe traseu, alături de colegii ei, Faimoșii, spunând că nu se simte în stare să ducă proba la bun sfârșit.

Alexandra Stan vrea să plece de la Survivor 2021

„Nu este un moment greu, este o stare pe care o am de o săptămână, două, care persistă. Simt că nu mai am putere, atât am putut să fac. Mi-am demonstrat că am putut să fac anunite chestii, mi-am depășit anumite limite, simt nevoia să plec acasă, să stau cu familia. Nu sunt Survivor, nu sunt supraviețuitoare, dacă până acum mă gândeam la premiu, la bani, acum nu mă mai interesează deloc, pur și simplu vreau să plec, vreau să plec acasă”, a mai spus, plângând, Alexandra Stan.

Proba sportivă pentru Imunitate a fost căștigată de Faimoși, care au obținut astfel și provizii, linte, orez, năut, fasole, ulei. Jador a reușit să aducă punctul câștigător și să primească totemul de imunitate, scorul final fiind 10 pentru Faimoși, 6 pentru Războinici.

Citește și:

SURVIVOR 2021. Alexandra Stan, 10 poze fără sutien, la plajă. Cea mai sexy "Faimoasă" ar putea părăsi competiția

Survivor 2021. Alexandra Stan suferă de sindromul femeii bătute. Ce spun psihologii despre această traumă

cub horoscop 1 gif
cub gazi demirel png
Carmen Bruma face sport
cub oana roman png
înșelat jpg
cub dinu maxer fiul png
bogdan ioan la vocea  jpg
frontB jpg
image
image
image
image
image
image
bogdan ioan la vocea  jpg
cub oana roman png
Jorge, aici alături de fosta  soţie, Alina, şi de fetiţa lor, Karina, acum în vârstă de 5 ani, pe vremea când formau o familie fericită jpeg
sergiu nicolaescu 2011 JPG
angela similea
baza jill biden 2 (captura video) jpg