SURVIVOR 2021. Alexandra Stan dă în vileag "cuibul de șerpi": „Moroșanu, Jador și Majda sunt falși”. Cine ar trebui să câștige


    Alexandra Stan a părăsit Survivor România 2021foto: Kanal  D
Alexandra Stan a părăsit Survivor România 2021foto: Kanal D

Faimoasă și controversată, Alexandra Stan (31 de ani) a făcut dezvăluiri de senzație după experiența de la „Survior România”. Încă de la venirea în țară, cântăreața a amenințat că va spune tot adevărul despre colegii ei din junglă, făcând o declarație surprinzătoare. „Mă bucur că am plecat din acel cuib de șerpi!”, a spus Alexandra.

Invitată miercuri (3 martie) în emisiunea Teo Show, fosta faimoasă a nominalizat ”șerpii” din echipa Faimoșilor, în viziunea ei. „Eu m-am ofticat pentru că, la un moment dat, voiam să merg acasă. Eu le-am zis să mă voteze și ei nu mă votau, dar când aveam un blocaj mă puneau ca la școală, mă judecau că sunt praf. Când venea consiliul însă, ei nu mă votau pe mine, se votau între ei. Politicile astea de alianță trebuiau făcute mai târziu. Noi ne scoteam pe noi, în loc să-i scoatem pe Războinici. Mi-a părut rău când am plecat. Ce e la tv e doar o mică parte din ce se întâmplă acolo. Mă bucur că am plecat din cuibul ăla de șerpi. Eu nu am fost o persoană care să facă strategii. Moroșanu e așa, Majda e așa, Jador, sunt persoane care știu cu ce se mănâncă reality-show-ul. Percepția mea e că ei sunt falși, de față cu noi ziceau ceva, în fața camerelor, altceva. Și ei mă făceau pe mine prefăcută”, a declarat vedeta, la Teo Show, la Kanal D.

„Am furat biscuiți de la tabăra grecilor, nu de la Elena”

Cel mai greu i-a fost Alexandrei Stan în prima săptămână la „Survivor România”, când a trebuit să se obișnuiască cu condițiile de trai din jungla din Dominicană. „Prima săptămână e un șoc foarte mare, te rupi practic de viața ta. Nu neapărat tehnologia, ci zona de confort. Intri într-o zonă de total disconfort. Costi făcea meditație în dreptul unui copac dezbrăcat, noi nu prea mergeam pe acolo. Am avut momente de blocaj, cu scara și cu trambulina. Nu m-a interesat cum mă vede lumea. Eram prea panicată și blocată. Mi-era foarte frică că o să mor”, a mai spus solista.

Solista a ținut să lămurească acuzațiile pe care Zanni le-a făcut asupra ei, atunci când s-a spus că ea ar fi furat mâncarea Elenei Marin. „Zanni m-a pus la podea emoțional, am plâns. Nu am plâns în viața mea așa mult, are un stil foarte agresiv. S-a luat și de Elena. Nu am furat eu mâncarea Elenei. Am furat de peste tot, dar nu de la colegi, ci pentru colegi. Asta înseamnă să fi supraviețuitor. El a vrut să-i închidă gura Elenei. Am furat biscuiți, napolitane, de la tabăra grecilor. Zanni e un copil. Îl asociez cu nepotul meu. M-am conectat însă bine cu el, că e sincer ca și mine. Eu am fost slabă pe traseu, am zis chiar că nu am ce să caut aici”, a adăugat solista la Kanal D.


    Zannidache este unul dintre cei mai controversați concurenți ai emisiunii Sursă foto: Kanal D
Zannidache este unul dintre cei mai controversați concurenți ai emisiunii Sursă foto: Kanal D

Alexandra Stan a spus cine crede că ar trebui să câștige Survivor România 2021 după părerea ei. ”Cred că Zanni ar trebui să câștige Survivor România pentru că mi se pare că este cel mai asumat dintre toți și cel mai personal, își dă și cel mult interesul pe traseu.”,  a declarat Alexandra Stan în exclusivitate pentru Kanald.ro. 

Citește și:

SURVIVOR 2021. Alexandra Stan, 10 poze fără sutien, la plajă. Cea mai sexy "Faimoasă" ar putea părăsi competiția

SURVIVOR 2021 Alexandra Stan, dezvăluiri la sosirea în țară: „E o mâncătorie cum nu vă închipuiți. Nu-i chiar așa cum vedeți voi la tv”

cub gazi demirel png
cub horoscop 1 gif
Carmen Bruma face sport
cub oana roman png
cladiri bucuresti jpeg
înșelat jpg
cub dinu maxer fiul png
bogdan ioan la vocea  jpg
image
image
image
image
image
image
bogdan ioan la vocea  jpg
cub oana roman png
Jorge, aici alături de fosta  soţie, Alina, şi de fetiţa lor, Karina, acum în vârstă de 5 ani, pe vremea când formau o familie fericită jpeg
sergiu nicolaescu 2011 JPG
angela similea
baza jill biden 2 (captura video) jpg