SURVIVOR 2021 Alexandra Stan, dezvăluiri la sosirea în țară: „E o mâncătorie cum nu vă închipuiți. Nu-i chiar așa cum vedeți voi la tv”

Ultima actualizare:

    Alexandra Stan, așteptată de prietene și de iubit, la sosirea în țarăfoto: Kanal  D
Alexandra Stan, așteptată de prietene și de iubit, la sosirea în țarăfoto: Kanal D

Eliminată din competiția „Survivor România”, Alexandra Stan a ajuns pe pământ românesc în cursul zilei de ieri (21 februarie). Și-a potolit foamea, și-a făcut câteva pofte, dar a început și dezvăluirile despre Faimoși și Războinici.

Odată ajunsă acasă, lihinită de foame după experiența dură din Republica Dominicană, Alexandra Stan (31 de ani) a spart frigiderul, cum s-ar spune! Vedeta și-a făcut toate poftele la care a râvnit în Dominicană: s-a tratat cu o pălincuță, burgeri la greu, comandați de la restaurant, sarmale, și chec. ”Chiar dacă nu mai pot, tot mănânc, sunt full!”, a spus solista, pe contul ei de Instagram, într-un InstaStory.

Apoi s-a așezat comod la televizor și a urmărit în premieră Survivor România, făcând declarații incredibile la adresa concureților rămași în show, foștii ei colegi de suferință, de altfel. „Am ajuns acasă în România. E prima oară când mă uit la tv, la Survivor. E super aiurea să te uiți la tv, zici că-mi vine să le răspund la ăștia. Are dreptate Miruna ce spune! Așa e, barbații la noi au fost foarte misogini de la început, dar femeile sunt mai bune la Războinici, dar și bărbații de acolo au fost mai slabi”, a comentat fosta Faimoasă.

„Sebi nu e îmbârligător, cum e făcut să pară!”

Alexandra i-a luat apărarea fostului ei coleg, fotbalistul Sebastian Chitoșcă, băgat, mai nou, în corzi de Faimoși. „Mi-e dor de Zanni, de Sebi, lăsați-l, mă, pe Sebi în pace, e băiat bun, zice adevărul. Vă zic eu părerea mea că nu am avut drept la replică. Nu-i chiar așa cum vedeți voi la tv. Am văzut niște certuri și ce a zis Zanni că i-am furat banana Elenei, nu e adevărat. Eu nu sunt supărată pe Zanni că a spus asta. Și Zanni și Sebi zic lucruri adevărate. Sebi nu e îmbârligător, cum e făcut să pară. E o mâncătorie cum nici nu vă închipuiți. I-am zis lui Zanni să-i ceară scuze Elenei, i-am zis că atunci când spui adevărul deranjezi. Roxana e smecheră, sper să nu iasă din competiție”, a mai spus Alexandra Stan, într-un Instastory, făcut la sosirea acasă. Solista a urmărit aseară, în direct, ieșirea din competiție a Simonei Hapciuc. „Pe tine Simona, Cosmin te-a votat din motive medicale, știi că îți poți rupe genunchiul oricând, iar sănătatea ta e mai importantă. Riști să aduci mai puține puncte pe traseu accidentată”, a mai comentat solista.

„Zannidache ar putea câștiga trofeul!”

Imediat ce a ajuns în țară, pe aeroport, artista a făcut câteva declarații cel puțin la fel de surprinzătoare despre concurenții din tabăra Faimoșilor. Artista a dezvăluit că Zannidache este unul dintre concurenții care ar putea câștiga trofeul. "Eu, la început, am ținut foarte mult cu Zanni și în continuare îl susțin, însă din pacate, s-a făcut o coaliție împotriva lui, ca fiind personajul negativ. Din păcate, și el greșește, dar din punct de vedere sportiv, e bun. Și Culiță e bun. Și Elena, însă trebuie să învețe să socializeze mai mult, nu totul e despre sport. Așa cum eu am rezistat doar două luni, e clar că nu e doar despre sport acolo. De la Războinci, îl văd pe Sorin, pe Marilena o vedeam, acum nu știu cum a fost ea. Nu știu cum au perceput-o oamenii. Mellina este foarte falsă, dar din perspectivă sportivă, e bună. Și Roxana de la noi este foarte puternică" a declarat Alexandra, la venirea în țară, potrivit Wowbiz.ro.

Alin Sălăjean, îmbrățișări cu soția!

Parcursul lui Alin Sălăjean în competiția Survivor România 2021 s-a încheiat într-un mod dramatic. În urma unei accidentări suferite la spate, concurentul nu a mai primit acordul medicului de a continua lupta pentru supraviețuire din jungla Dominicană. El s-a întors în țară, iar prima persoană care i-a sărit în brațe a fost soția lui, Diana. Cei doi soți nu au mai fost niciodată despărțiți pentru o perioadă atât de lungă, iar revederea a fost una cu adevărat emoționantă. Alin susține că accidentarea pe care a suferit-o este serioasă și putea avea repercusiuni pentru toată viața lui. Alin Sălăjean a dezvăluit că risca să ajungă în scaunul cu rotile, dacă nu ar fi fost eliminat din competiție.

„Buturuga mică nu a răsturnat carul mare, nu a câștigat premiul cel mare, eu sunt bine. Dacă eu nu aveam problema la spate, o problemă destul de gravă, ajungeam în finala Survivor 2021. Dacă eu continuam această competiție, riscam să vin de acolo în scaun cu rotile”, a spus Alin Sălăjean, la sosirea în țară. Alin Sălăjean a mai declarat în jungla din Dominicană a învățat să fie umil și să gestioneze momentele delicate, când era atacat de colegii lui sau de adversari. „Alin Sălăjean s-a întors în proporție de 95% alt om. Un om care știe să încaseze foarte mult, am încasat foarte mult acolo, inclusiv de la echipa sălbaticilor, cât și de la echipa Războinicilor. Un om care nu credea că poate să plece capul la niște adevăruri spuse, dar mă gândeam că dacă Iisus l-a iertat pe cel care l-a vândut, cine sunt eu să nu-i iert pe acești oameni”, a spus acesta pentru Kanal D.

Marilena de la Războinci, așteptată de iubit la aeroport!

Marilena Cuciurean a ajuns și ea în România după ce a fost descalificată de la „Survivor România 2021”. Razboinica a fost așteptată la aeroport de către familie și prieteni, însă iubitul ei a fost primul care a întâmpinat-o cu un buchet imens de flori. Marilena a făcut și ea câteva declarații despre ce se întâmpla în tabăra Războincilor. ”Iubitul meu m-a așteptat la aeroport și da, mă gândeam la el în fiecare secundă și a fost și unul din motivele care m-au determinat să ies din competiție. Țin foarte mult la el. Sunt foarte emoționată, îmi era foarte dor de el, tremuram. Primul lucru este să stăm doar noi doi și să îi povestesc tot ce am trăit eu la Survivor România 2021. Îmi e dor de sală, de clientele mele. Aș mânca orice mi s-ar da, și ciocolată, și sărat, și dulce”, a spus Marilena pentru Kanal D. Marilena a avut ultimele două săptămâni de coșmar la Survivor România 2021. Războinica a suferit accidentări după accidentări, însă cel mai mult, moralul a fost cel care a cedat. Războinca era una din cele mai bune concurente.

Citește și:

EXCLUSIV Câți bani iau pe săptămână vedetele de la «Survivor». Topul celor mai bine plătiți "Faimoși'

SURVIVOR 2021 Alexandra Stan a părăsit competiția în urma unui Consiliu de Urgență. Medicul a avut ultimul cuvânt

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
marcel ciolacu si gabriela firea. foto mediafax
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net