SURVIVOR 2021 Andreea Antonescu și cei mai scumpi sâni din istoria Playboy. Solista, sabotată pe traseu de sutienul prea mic


    Andreea Antonescu mai mult a tras de sutien decât de sforile de pe traseufoto: captură Kanal D
Andreea Antonescu mai mult a tras de sutien decât de sforile de pe traseufoto: captură Kanal D

Andreea Antonescu (38 de ani) a venit cu forțe proaspete la Survivor România, în echipa Faimoșilor, dar și cu un plus de senzualitate, după ce au plecat Alexandra Stan și Simona Hapciuc. În ediția de joi seara, solista a atras însă atenția mai mult cu decolteul generos decât cu performanța de pe traseu. A pierdut două puncte, dar probabil a câștigat admiratori.

În ianuarie 2017, Andreea Antonescu a suferit un lifting (ridicare) cu implanturi, intervenție estetică pentru care a scos din conturi aproximativ 2.500 de euro. Implanturile nu au ajutat-o însă deloc pe traseul de la Survivor, unde probele sportive sunt extrem de solicitante, însă cu siguranță au fost o atracție pentru telespectatorii de sex masculin. Și înainte de a-și face operația estetică, Andreea făcea ravagii cu decolteul său, iar cea mai bună dovadă este pictorialul din Playboy, din 2002, pentru care a primit cel mai mare onorariu din istoria autohtonă a revistei.

Andreea Antonescu, onorariu uriaș pentru pozele din Playboy

Sânii Andreei Antonescu au costat o avere şi în 2002, când fosta solistă din trupa Andre a pozat pentru Playboy. A fost cea mai scumpă vedetă din România care s-a dezbrăcat în revista “iepuraşului cu papion”, primind un onorariu de 30.000 de dolari. Publicistul Dan Silviu Boerescu, redactor-şef al revistei Playboy până în 2010, ne-a povestit, într-un interviu mai vechi, cum au decurs negocierile cu Andreea Antonescu.


    Andreea Antonescu, în revista Palyboy
Andreea Antonescu, în revista Palyboy

“Solista trebuia să semneze contractul imediat după împlinirea vârstei de 18 ani dar, tocmai atunci, a fugit puţin de acasă şi contractul, discutat în prealabil cu tatăl ei, a căzut. După un timp, Dan Capatos (n.r. era editor executiv la revistă) mi-a adus-o pe Andreea la redacţie şi, împreună, am reuşit să o convingem să semneze. A fost ultima dată când Playboy s-a vândut în 100.000 de exemplare, aşa că şi-a meritat din plin onorariul”, a povestit Boerescu pentru Click!

Citește și:

Survivor România 2021. Cine sunt și cu ce se ocupă Sidonia și Romina, noile concurente din tabăra Războinicilor

Survivor 2021 Dramele lui Marius Crăciun, noul "Războinic". Împărțea aceeași pereche de pantofi cu fratele lui și ieșeau pe rând din casă

FotoJet (3) jpg
cub horoscop iertare png
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (2) jpg
Bryan Johnson jpg
Shakira jpg
Terminator jpg
image
image
image
image
image
image
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg
Shakira jpg
cub morris png