Survivor 2021. Cine e Alin Sălăjean, poreclit "Buturuga mică", și care e legătura lui cu Antena 1

Ultima actualizare:

    Alin Sălăjan, proiect nou tvFoto Facebook
Alin Sălăjan, proiect nou tvFoto Facebook

Dorința de a demonstra că oricine poate câștiga competiția Survivor România, indiferent de profesie, l-a determinat pe Alin Sălăjean să accepte provocarea Survivor România și să plece în aventura vieții lui. Alin Sălăjean face parte din echipa Războinicilor în sezonul nou al emisiunii. Are 1,70 metri, 71 de kilograme și chiar dacă nu este sportiv de performanță, Alin este convins că va face față probelor. Dar iată că lumea televiziunii îl atrage într-o noua provocare.

Alin Sălăjean vine dintr-o zonă care nu are nici cea mai mică legătură cu sportul, însă nu consideră că acest lucru este un dezavantaj, ci din contră, concurentul care va face parte din echipa Războinicilor este hotărât să dea tot ce are mai bun pentru a câștiga competiția. Alin Sălăjean este prezentator de evenimente, iar o perioadă a lucrat în televiziune și a prezentat o emisiune la un radio din Cluj, orașul în care locuiește în momentul de față. Alin Sălăjean nu este sportiv, însă crede cu tărie că într-o competiție ca Survivor România nu este nevoie doar de forță fizică, ci și de o minte ascuțită.

„Dragi prieteni, în această viață, scopul principal este să evoluezi și să fii fericit, iar prin evoluție, fie ea spirituală, socială sau mentală, atingem fericirea. Bunul Dumnezeu m-a binecuvântat cu o șansă la care visez de 11 ani, aceea de a lucra în televiziune și din acest motiv, vreau să împărtășesc și cu voi această fericire, pentru că toate mesajele de felicitare din ultima perioadă m-au măgulit și simțeam că un asemenea moment necesită un răspuns pe măsură.

Începând de luni, 18 septembrie, voi debuta la Antena 1 Transilvania, în cadrul emisiunii „Fresh matinal”, fiind coprezentator. Nu vreau să fac din acea veste vreo laudă și vă spun că este un proiect de început, pe termen scurt, dar care reprezintă împlinirea unui vis și o mare bucurie pentru mine. Vă mulțumesc tuturor acelora care mă cunoașteți și care mă susțineți și fără de care eu nu aș fi omul de astăzi și vă spun tuturor că apreciez și am apreciat mereu fiecare gest de susținere din partea voastră. Vă invit, așadar, ca începând de luni, să mă urmăriți pe frecvențele Antena 1 Transilvania în cadrul matinalului și să fiți aproape de mine aici pe facebook și în viața de zi cu zi, promițându-vă să rămân același Alin Sălăjean pe care-l cunoașteți”, spune el, potrivit turdanews.net.

Ce spunea Alin Sălăjan înainte de a intra în competiția Survivor

Alin Sălăjean are 35 de ani, este prezentator de evenimente, locuiește în Cluj și este căsătorit. Chiar dacă va fi nevoit să se despartă de familie pentru o perioadă, concurentul care va face parte din echipa Războinicilor vrea să câștige marele premiu la Survivor România și să își depășească limitele.

"Pentru mine Survivor este un test al răbdării, al inteligenței, un test al depăşirii limitelor şi, nu in ultimul rând, un test al supraviețuirii. Imi vor lipsi momentele de linişte sufletească alături de soția mea, bucuria cătelului meu, in momentul in care mă vedea,  şi acei cinci prieteni adevarati”, a declarat Alin Salajean.

image
image
image
image
image
image
banner miron cozma png
banner ionut petrescu png
banner cristi borcea png
"Am și sădit în grădină semințe pentru a avea în curând salate, verdețuri și legume, abia le aștept", ne-a spus vedeta
smiley simon cowell jpg
banner Mihaela Coserariu png