SURVIVOR 2021. Cum arată femeia după care plânge Războinicul Alin Sălăjean! "Mă doare carnea pe mine de dor". Reacția Dianei


    Alin Sălăjean și punctele lui sensibile: soția și prieteniifoto: Kanal  D
Alin Sălăjean și punctele lui sensibile: soția și prieteniifoto: Kanal D

Alin Sălăjean (35 de ani) este unul dintre cele mai apreciate personaje de la Survivor România 2021. Războinicul din Cluj este însă copleșit de dorul frumoasei sale soții sale, Diana.

„Mă doare carnea pe mine când mă gândesc la ea”, a fost declarația Războinicului, care a început să plângă în fața camerelor și i-a impresionat chiar și pe susținătorii Faimoșilor. Războinicul a recunoscut nu o dată, ci de mai multe ori că îi este foarte dor de soția sa, ba chiar a vărsat lacrimi amare de focul ei în emisiune. Este pentru prima dată când cei doi stau despărțiți atât de mult timp unul de altul și acest lucru se simte din plin. Alin Sălăjean are numai cuvinte de laudă la adresa soției sale, pe care a fost acuzat că o ține ascunsă pe rețelele de socializare.


    Diana și Alin Sălăjeanfoto: Instagram
Diana și Alin Sălăjeanfoto: Instagram

Ce frumoasă este Diana, soția lui Alin Sălăjean!

„Multă lume m-a întrebat de ce o țin ascunsă pe soția mea pe rețelele de socializare. Rețelele de socializare sunt pentru mine instrumente de a mă promova. Frumusețea ei poate păli sufletul și ochii fiecărui bărbat, de ce să risc?! Diana Sălăjean, mulțumesc că mă accepți cu bune, dar mai ales cu rele. Tu ești singura persoană care mă cunoaște. Restul sunt doar legende. Ești încântătoare”, a explicat Războinicul pe contul său de Instagram. Frumoasa brunetă îi este aproape în toate lui Alin și îl susține de acasă în parcursul său din Republica Dominicană.


    Diana Sălăjean, soția lui Alin Sălăjean, de la Survivor 2021foto: Instagram
Diana Sălăjean, soția lui Alin Sălăjean, de la Survivor 2021foto: Instagram

Diana Sălăjean: "Plângeam în hohote"

Invitată în emisiunea Teo Show, soția lui Alin Sălăjean a mărturisit cum s-a simțit când și-a văzut soțul plângând după ea la tv. „Am plâns alături de el. Când eram în fața televizorului, împreună cu familia, toți am plăns. Plângeam în hohote. Eu sunt acasă și îl aștept când se întoarce. Sper să vină în curând. Am mai plâns așa când m-a cerut în căsătorie. Am făcut nunta în același loc unde m-a cerut de soție. Noi avem un loc al nostru, undeva pe malul unui lac. Acum cu declarația asta, cred că și-a tăiat singur craca de sub picioare. Când va veni acasă nu va mai avea admiratoare”, a declarat Diana Sălăjean, la Teo Show.

„Îmi place de Zanni de la Faimoși”

Tânăra crede că soțul ei ar trebui să fie mai deschis în acțiunile sale, să-și arate și latura de show-man. „El și-a arătat doar partea mai serioasă. El a fost moderator radio-tv. Are obiceiul să se lungească când discută ceva mai serios. E un defect profesional. Dacă ar mai fi mai scurt și la obiect ar fi mai bine. El are și o latură de show, eu asta vreau să văd la el, a mai declarat aceasta la Kanal D. Diana are însă un favorit și în echipa Faimoșilor, este vorba de Zannidache. ’’Zanni îmi place. Sper să-l cunosc. Este scurt și la obiect și sincer”, a mai spus soția lui Alin Sălăjean

femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
Faimosii Survivor Romania joc imunitate Foto Pro TV jpg
front 1 Beyonce (gettyimages) jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cosmin selesiB jpg
Farul CSU Craiova, Sportpictures jpg
miri nunta jpeg
Icoana Basilica ro webp
image
image
image
image
image
image
front 1 Beyonce (gettyimages) jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cosmin selesiB jpg
Kim Petras Sam Smith la Grammy 2023 profimedia 0754344361 jpg
cub bianca rus png
cub cristina cioran png