SURVIVOR 2021. De ce a fost eliminat Alin Sălăjean. Discursul lui a fost aplaudat în picioare de concurenți


    Alin Sălăjean a fost eliminat de la Survivor 2021. Decizia i-a aparținut mediculuifoto: Kanal  D
Alin Sălăjean a fost eliminat de la Survivor 2021. Decizia i-a aparținut mediculuifoto: Kanal D

Ca și în cazul Alexandrei Stan, medicul a avut ultimul cuvânt și în ceea ce-l privește pe Alin Sălăjean, Războinicul poreclit "Buturugă". În ediția difuzată vineri seara, prezentatorul Daniel Pavel a anunțat că Alin nu mai este lăsat să meargă mai departe în concurs, din motive medicale.

Nimeni nu s-ar fi așteptat ca unul dintre cei mai buni sportivi de pe traseu să părăsească atât de devreme reality-show-ul filmat în Republica Dominicană. Alin Sălăjean a fost însă trimis acasă de medicul emisiunii, care în urma unor analize și teste a decis că Războinicul nu mai este apt să meargă mai departe. Anunțul a fost făcut în Consiliul de nominalizare de vineri seara, iar discursul de "adio" al lui Alin a fost emoționant și apreciat de toți concurenții.

Ce a spus Alin Sălăjean după eliminarea de la Survivor

”Survivor România este plin de surprize. Vorbeam întotdeauna de bărbăție, vorbeam că trebuie să fiu coerent în vorbire, în fapte, să știți că până în acest moment așa am făcut. Dăcă vă aduceți bine aminte vă spuneam că voi pleca de aici fără niciun fel de resentimente, pentru că pe mine nu mă afectează nicio părerea a unor oameni pe care-i cunosc de ceva timp. Mă afectează doar părerea prietenilor și a familiei. Am avut multe divergențe, am fost cred cel mai votat", și-a început Alin discursul.

Alin Sălăjean, către Cătălin Moroșanu: ”Cătă, nici un resentiment. Să ne întâlnim cu bine, te iubesc în continuare și voi veni încontinuu la galele tale. Să ne întâlnim acasă cu drag. Baftă să ai".

Alin Sălăjean, către Musty: "Lui Musty îi zic așa, e singurul om cu care am avut divergențe. M-a jignit, nu am avut nimic.  Eu, la 36 de ani, plec de aici cu niște performanțte sportive pe care nu mi le imaginam niciodată. Plec din acest concurs cu inima împăcată".

Citește și:

SURVIVOR 2021. Cum arată femeia după care plânge Războinicul Alin Sălăjean! "Mă doare carnea pe mine de dor". Reacția Dianei

Survivor 2021. Cine e Alin Sălăjean, poreclit "Buturuga mică", și care e legătura lui cu Antena 1

SURVIVOR 2021 Motivele reale pentru care Alexandra Stan și Marinela au părăsit competiția. De ce au clacat

cub toma caragiu png
cub irina margareta nistor png
cub adriana iliescu și eliza png
horoscop bani jpg
Nella Pignatelli webp
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
cub cristina cioran png
Prințul Harry jpg
image
image
image
image
image
image
Kim Petras Sam Smith la Grammy 2023 profimedia 0754344361 jpg
cub bianca rus png
cub cristina cioran png
Prințul Harry jpg
mihai bendeac jpg
sotie tommy lee jpg