Survivor România 2021. Cine sunt cei patru concurenți noi care au intrat în competiție


    Cine sunt noii concurenți de la Survivor RomâniaFoto Facebook
Cine sunt noii concurenți de la Survivor RomâniaFoto Facebook

Joi seară, la “Survivor România”, Faimoșii și Războinicii s-au confruntat pe terenul sportiv, într-un nou meci antrenant, dar înainte au fost puși în fața unui anunț surprinzător din partea prezentatorului emisiunii. Ambele echipe au fost completate cu câte doi concurenți noi. Iată cIne sunt aceștia.

Daniel Pavel, prezentatorul relity-ului Survivor România 2021 a făcut marele anunț înaintea jocului de Recompensă. Faimoșii și Razboincii au așteptat cu nerăbdare dezvăluirea făcută de Daniel și anume că noi concurenți au intrat în competiție.

Toți concurenții au sărit în sus de bucurie când i-au văzut pe cei care ii vor ajuta să meargă mai departe în competiție. Daniel Pavel a anunțat faptul că în ambele echipe vor intră câte un băiat și o față.

Astfel, în echipa Faimoșilor s-au alăturat Ana Porgras și Sebastian Chitoșcă, iar în echipa Războinicilor s-au alăturat Andrei Dascălu și Mihaela Berteanu.

Cine este Ana Porgras, gimnastă campioană la bârnă

Una din concurentele noi care va face parte din echipa Faimoșilor este nimeni alta decât Ana Porgras, fostă gimnastă, campioană mondială la bârnă. Deși se află inițial pe lista Faimoșilor și trebuia să plece în Republica Dominicană să înfrunte toate provocările Survivor România 2021, acest lucru nu a mai fost posibil deoarece Ana nu a mai plecat din cauza unei probleme de sănătate, însă acum și-a revenit și este mai pregătită ca oricând să se alăture echipei Faimoșilor. 

Ana Porgras s-a retras din cariera de gimnastă la doar 18 ani din cauza unor accidentări serioase și acest lucru s-a întâmplat chiar înainte Jocurilor Olimpice de la Londra din 2012. Faimoasa are numeroase medalii la diferite competiții internaționale și de prestigiu, inclusiv o medalie de aur la barna la Campionatul Mondial de Gimnastică Artistică din 2010, o medalie de bronz cu echipa la Campionatele Europene din 2010 și o medalie de bronz la paralele la Campionatul Mondial de Gimnastică de la Londra din 2009.  

Cine este Andrei Dascalu, Războinicul campion la box în Anglia

Andrei Dascălu nu a stat pe gânduri și a acceptat provocarea Survivor România 2021, deoarece are adrenalină în sânge. De mic copil i-a plăcut sportul, în special cel de contact pe care îl practică încă de la 11 ani. Pe numele lui complet, Andrei Iulian Dascălu este boxeur profesionist. Până la 21 de ani a fost în liga amatorilor la box, iar acum este campion pe sudul Angliei și este în top 10 la categoria lui în Regatul Unit.

Sportul este pasiunea sa, de 11 ani practică box, și chiar dacă a fost nevoit să se munte constant dintr-un colț al lumii în altul, nu a renunțat niciodată la pasiunea sa.

Cine e Sebastian Chitoșcă. Cu ce se ocupa înainte de Survivor 2021

Sebastian Chitoșcă este fost fotbalist. În adolescență juca deja fotbal profesionist, iar la 18 ani îmbrăcă tricoul echipei naționale și prindea un transfer la Steaua. A debutat în liga profesionistă de fotbal, reușind să se intrețină singur și să își ajute familia. De altfel, a renunțat la cariera sportivă când fratele lui a fost lovit și a intrat în comă.

A fost nevoit să plece în Germania să fie alături de familie. Acolo s-a angajat într-o vopsitorie auto că să își întrețină fratele. A jucat în echipă dintotdeauna și crede că poate ajuta echipa Faimoșilor să căștige. În prezent, Sebastian este vlogger, clipurile lui de pe YouTube au mii de vizualizări, semn că este foarte apreciat în mediul online.


    Sebastian Chitosca
Sebastian Chitosca

Ce tragedie a urmărit-o toată viața pe Mihaela Berteanu, din echipa Războinicilor

Noua concurență este pasionată de sport, însă meseria ei de baza este de consilier în domeniul medical. Nu s-a sfiit să se înscrie la Survivor România 2021 și să accepte provocarea deoarece este convinsă că va merge până în pânzele albe să câștige Marele Premiu.

Războinica mai are o sora geamănă, însă când aveau doi ani, părinții lor au divorțat, iar ele au fost crescute de către bunica, deoarece mama a plecat în Italia, iar tatăl în Franța. Tot împreună cu bunica lor au avut grijă și de fratele mai mic din cea de-a două căsătorie a mamei.

Mihaela Berteanu și-a petrecut întreagă copilărie la Brașov, unde locuiește și în prezent. A absolvit cursurile Colegiului Mircea Cristea din Brașov, secția Protecția Mediulu. Războinica se consideră o luptătoare, mai ales după ce mama ei a suferit un accident auto în urmă cu patru ani lăsându-i urme adânci în suflet. Accidentul părintelui ei a marcat-o profund și nu vorbește aproape niciodată despre asta deoarece încă este dureros.

Faimosi Survivor camp jpg
FotoJet jpg
Eliminare Vica Survivor Romania Foto Pro TV jpg
horoscop shutterstock 1621310242 jpg
foto1  Vila cluj jpg
Ana Margean varianta cu flipb jpg
Gina pistol Smiley fiica jpg
bunicuta foto1 jpg
image
image
image
image
image
image
Doc Foto Pro TV jpg
Vica Blochina 3 jpg
Gina pistol Smiley fiica jpg
cub Lorelai Moșneguțu png
pamela anderson jpeg
cub isabela onoriu png