Survivor România, lider de audiență. Peste două milioane de telespectatori au urmărit premiera sezonului

Ultima actualizare:

    Survivor România, lider de audiențăFoto Kanal D
Survivor România, lider de audiențăFoto Kanal D

Înfruntare captivantă aseară, la „Survivor România”, la Kanal D, în prima ediție a celui de-al doilea sezon al show-ului. Reality-ul, prezentat de Daniel Pavel, a înregistrat audiențe uriașe, poziționându-se pe primul loc pe toate targeturile monitorizate.

Peste două milioane de telespectatori au urmărit, în medie, Kanal D, în fiecare minut al difuzării show-ului, minutul de aur, înregistrat la 21:29, adunând în față micilor ecrane 2.371.000 de privitori din întreagă țară.

Kanal D s-a plasat pe primul loc, pe toate targeturile monitorizate, cu  8,8% Rating și 25,1% cota de piață, la nivelul publicului Comercial, 11,3% Rating și 23,5% cota de piață, la nivelul publicului Național, și 9,4% Rating și 21,0% cota de piață, pe All Urban, conform datelor furnizate de Kantar Media.

În primul joc, cel disputat aseară, cu o miza uriașă, adăpostul și acoperișul, Faimoșii și Războinicii au luptat până la epuizare, pe un traseul spectaculos, în Marea Caraibilor. Milioanele de telespectatori au avut parte de o competiție extrem de strânsă între cele două echipe, care au întors scorul de mai multe ori, țînând atât concurenții cât și telespectatorii cu sufletul la gură.

Au apărut și primele accidentări, primul foto finish, dar și prima renunțare în timpul jocului. Finalul a fost disputat prin ștafeta mixtă, la capătul căreia Războinicii au ieșit învingători. Roxana Nemeș și Cosmin Stanciu, de la Faimoși, și Roxana Ghiță și Lucian Barbu, de la Războinici au intrat la stefata mixtă, iar în final s-au luptat, până la ultimul cub spulberat de pe masă, în strigătele coechipierilor, Cosmin Stanciu și Roxana Ghiță.  

Zannidache a fost cel care a deschis aseară seria victoriilor, acesta făcând un adevărat spectacol pe traseul cu platforme rabatabile, tobogan, moriști uriașe și apă de un verde smarald a Caraibilor. Fiecare concurent și-a pus la bătaie toate atuurile fizice și psihice, în timpul curselor nebune pe traseu, dar și la finalul unde îndemânarea putea oferi surprize uriașe. 

Urmează în această seară o nouă confruntare extrem de intensă, după o noapte în care Faimoșii au dormit în condiții precare, nevoiți să își construiască un acoperiș și să își caute hrană.  Pe de altă parte, Războinicii au beneficiat de acoperiș și foc, dar spiritele s-au încins între ei și a izbucnit și primul conflict în tabăra albastră.

Nu pierdeți, în această seară, de la ora 20:00, o nouă confruntare la „Survivor România”, show-ul cel mai așteptat de români în 2021!

image
image
image
image
image
image
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net