Tania Budi, în cel mai sexy costum de baie. Vedetele au furat startul la plajă

simeon stalpnicul png
Raluca Tănase, 32 de ani, Egipt “Bambina” are un abdomen sculptat

Iarna a fost grea şi lungă şi s-a prelungit până în martie, inclusiv, aşa că vedetele n-au mai avut răbdare şi au evadat în străinătate, ca să se bucure de soare şi de plajă. De acolo au pus pe reţelele sociale cele mai reuşite poze cu ele în costum de baie, ca să ne arate că şi-au pregătit trupul pentru perioada estivală.

Roxana Vancea în Bali (Indonezia), Ileana Badiu şi Dana Războiu în Maldive, Ana Baniciu în Barcelona, iar Raluca Tănase în Hurgada (Egipt). Singura care încă n-a plecat într-o destinaţie exotică e frumoasa Tania Budi, ocupată până peste cap cu clubul pe care îl are în Mamaia, şi pe care îl va redeschide pe 27 aprilie. Dar asta n-a împiedicat-o să probeze cel mai sexy costum de baie din garderobă şi să ne arate că, peste iarnă, pe trupul ei nu a poposit nici un kilogram în plus.

simeon stalpnicul png
Tania Budi, 50 de ani Blondina fără vârstă a probat costumul de baie pentru weekendul de 1 Mai

Tania a pus pe Instagram un filmuleţ cu mesajul “I think the winter is gone” (n.r. Cred că iarna a trecut), insinuând că abia aşteaptă reîntâlnirea cu marea. La 50 de ani, actriţa ne uimeşte cu fiecare apariţie, căci reuşeşte să se menţină sexy, ca la 20. „Iubesc mult, mănânc puţin şi beau câteodată”, spune ea despre propriul elixir al tinereţii.

simeon stalpnicul png
Dana Războiu, 41 de ani, Maldive Mai pudică, Dana ne-a arătat doar picioarele, nu şi bustul

Dar la fel de în formă sunt şi Ileana Badiu (43 de ani) şi Dana Războiu (41 de ani), care s-au relaxat recent în exoticul Maldive. Ileana Badiu a povestit că nu mai este prietenă cu carnea, că face detoxifiere de două ori pe an şi constant yoga şi jogging.

simeon stalpnicul png
Ileana Badiu, 43 de ani, Maldive Vedeta are un decolteu impresionant

Despre Roxana Vancea n-ar trebui să ne mirăm că e toată numai fibră, doar e profă de sport, însă surpriza vine din partea Anei Baniciu (25 de ani). Fata lui Mircea Baniciu, câştigătoarea reality-show-ului “Asia Express” (Antena 1), alături de Raluka, este din ce în ce mai dezinvoltă şi pozează din ce în ce mai sumar îmbrăcată.

simeon stalpnicul png
Roxana Vancea, 27 de ani, Bali Arată aşa pentru că mănâncă sport pe pâine

 Nu ştim dacă celebrul ei tată e încântat de poza din Barcelona, cu slip tanga, însă cu siguranţă fanii au fost: „Ană, nu crea turbulenţe, fato”, i-a scris un admirator pe Instagram. 

simeon stalpnicul png
Ana Baniciu, 25 de ani, Barcelona Fata lui Mircea Baniciu face ravagii cu posteriorul ei perfect
cub florin zamfirescu png
Adriana și Eliza Iliescu
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
cub anca androne png
Rica Raducanu, Facebook jpg
cub bromania png
Robbie Williams Spice Girls
garsoniera debara jpg
ROMANIA Handbal Portarita jpg
image
image
image
image
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
Adriana și Eliza Iliescu
jude law phillipa coan jpeg
bruce willis moonlighting jpg jpeg