Tania Budi, în scandal cu autoritățile pentru cluburile de pe Litoral!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Tania Budi a întâmpinat probleme cu afacerile de pe Litoral. Blonda acuză autoritățile de incompetență, după ce acestora le-a trebuit doi ani de zile să le acorde autorizație de funcționare la noul restaurant pe care l-au deschis la Constanța, în decembrie anul trecut.

Tania Budi (55 de ani) rămâne una dintre vedetele peste care timpul refuză să-și mai pună amprenta. Fosta vedetă de televiziune arată impecabil și se menține în formă cu multă muncă. Tania se ocupă, în prezent, de afaceri,  împreună cu fratele ei, Ionuț.

Vedeta a intrat, de altfel, de ani buni în afaceri, alături de  fratele ei, Ionuț Budi. Aceștia  au deținut, de-a lungul timpului, mai multe restaurante și cafenele în Mamaia, și în Constanța. Pe pandemie însă, cei doi au fost nevoiți să mai închidă din ele și, momentan, au rămas doar cu două localuri de lux.

Blonda și fratele ei au deschis, recent, un nou restaurant-club la Constanța, pentru care au așteptat o autorizație timp de doi ani de zile. Tania acuză autoritățile din România de incompetență și rea-voință.

Tania Budi: „Am stat doi ani ca să primim autorizație. Avem două restaurante în Constanța! În România, e birocrație și incompetență!”

Eu am un restaurant și fratele meu are și el un alt restaurant mai frumos, care este restaurant-club. Este chiar cel mai frumos din Constanța. E deschis doar de câteva luni, mai precis în luna decembrie. Ar fi trebuit să fie deschis de mult, dar am așteptat vreo doi ani autorizație de funcționare.

Uite așa se întâmplă în România, se tot pun bețe-n roate. Știm cu toții ce se întâmpla noi atunci când e vorba de statul român, de birocrație și de incompetență de multe ori” , ne-a dezvăluit Tania Budi.

Noul restaurant la fraților Budi este situat chiar în Centrul Vechi al orașului Constanța.

Localul e situat în Centrul Vechi al Constanței. Nu e club de vară, pe malul mării. Practic, toate afacerile pe care le avem acum sunt pe tot anul, nu mai sunt de vară. Și înainte aveam un club care megea iarna, altul care mergea vara. Toată lumea mă întreabă: <<gata vine vara, începi treaba? >>Nu, noi și iarna și vara am avut încontinuu afaceri în Horeca”, ne-a mai spus blonda.

Cine este Tania Budi?

Tania Budi are în prezent 55 de ani și este una dintre cele mai frumoase și mai curtate femei din România. A devenit cunoscută în urmă cu 30 de ani, după debutul ei în televiziune. Tania s-a mutat în București în 1987, după ce a luat examenul de admitere la Facultatea de Matematică, secția Matematică Pură.

După 91 însă, s-a îndreptat spre Jurnalism, dorindu-și foarte tare să facă televiziune. În anii ‘92-‘93, s-a angajat ca prezentatoare la Antena 1. Doi ani mai târziu, a ajuns crainică la TVR.

După retragerea de pe micile ecrane, Tania Budi a mai avut colaborări la diverse show-uri tv, precum „Dansez pentru tine” (2009).

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net