Tanya Roberts, una dintre fetele Bond, a murit la o zi după ce a fost anunțat decesul său

Ultima actualizare:
Tanya Roberts a murit la 65 de ani
Tanya Roberts a murit la 65 de ani

Actrița Tanya Roberts, cunoscută pentru rolurile deținute în seria James Bond și în serialul Îngerii lui Charlie, a murit pe patul de spital, în cursul zilei de marți, 5 ianuarie. Moartea sa fusese anunțată, în mod eronat, cu o zi înainte. Partenerul său de viață Lance O 'Brien a trecut prin momente dramatice și un adevărat carusel emoțional.

Tanya Roberts a murit la 65 de ani, internată într-un spital din Los Angeles. Actrița a jucat în filmul "A View To A Kill", din seria James Bond, alături de cunoscut actor Sir Roger Moore. Ea este cunoscută și pentru rolul din serialul "Îngerii lui Charlie", dar și pentru aparițiile în serialul "That '70s Show".

Moartea ei a fost prematur anunțată în cursul zilei de luni, însă doctorii au dezmințit informația. Din nefericire, o zi mai târziu, pe 5 decembrie, și-a dat ultima suflare, în spitalul în care a fost internată după ce pe 24 decembrie a acuzat o stare de rău.


    Tanya Roberts a murit la 65 de ani Sursă foto: Gettyimages
Tanya Roberts a murit la 65 de ani Sursă foto: Gettyimages

Partnerul de viață al actriței, Lance O'Brien a trecut prin momente delicate. Lance O'Brien a vizitat-o pe Tanya duminică, după ce a primit un apel de la personalul spitalului, fiind anunțat că starea de sănătate a Tanyiei se deteriora rapid. După ce a văzut starea precară în care se afla partenera sa, Lance a crezut că aceasta a murit deja și l-a anunțat pe agentul acesteia, fără să se consulte cu personalul medical, că și-a luat adio de la actriță, relatează bbc.com. Astfel, a luat naștere zvonul potrivit căreia Tanya a murit. Lance a aflat că Tanya trăiește în timp ce acorda un interviu pentru o emisiune de peste Ocean, în cursul zilei de luni. El a primit apelul chiar în timpul emisiei și poate fi auzit spunând: "Acum îmî spuneți că trăiește? Slavă Domnului!". 

În timpul nopții de luni spre marți, actrița a decedat. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net