Tatăl lui Costi Ioniţă a murit din cauza supărării

Ultima actualizare:

    Costi ioniță este în doliufoto: arhiva personală
Costi ioniță este în doliufoto: arhiva personală

Dublă tragedie în familia lui Costi Ioniţă (38 de ani)! După ce luni (21 martie), unchiul artistului s-a stins din viaţă în urma unui stop cardiac, marţi (22 martie), inima tatălui artistului a încetat să mai bată. Bărbatul a fost transportat la Spitalul de Urgenţă din Galaţi, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru el.

La mai puţin de 24 de ore de la primul deces din familia lui Costi Ioniţă, marţi (22 martie) o altă veste proastă l-a lovit nemilos pe compozitor. Tatăl artistului nu a putut să accepte dispariţia fratelui său şi în urma supărării a suferit şi el un stop cardiac.

Părintele solistului a ajuns la spital în stare gravă. Bărbatul era intubat și ventilat mecanic. Totul se pare că a pornit după ce unchiul lui Costi Ioniță, un bătrân de aproximativ 67 de ani din localitatea Movileni (județul Galați), a murit luni dimineaţă (21 martie). Tatăl artistului, în vârstă de 82 de ani, ar fi fost atât de afectat de cele întâmplate încât a făcut infarct. 

Cei doi bătrâni au plecat zilele trecute din Constanța, unde locuiesc, și au mers la țară, în Movileni, pentru a începe lucrările de primăvară la locuința pe care o au în județ. Îndurerată, mama artistului a venit, marţi (22 martie), să ridice trupurile neînsufleţite ale celor doi bărbaţi. Funeraliile vor avea loc la Constanţa. Zilele acestea, Costi Ioniţă nu s-a aflat în România. Artistul nu a putut ajunge luni seară (21 martie), la spital, la unchiul său, când l-ar mai fi găsit încă în viaţă pe tatăl său.

image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net