Tatăl Mădălinei Manole a paralizat - EXCLUSIV


    Părinţii Mădălinei Manole nu şi-au revenit din şocul pierderii fiicei lor, în urmă cu patru ani
Părinţii Mădălinei Manole nu şi-au revenit din şocul pierderii fiicei lor, în urmă cu patru ani

Tatăl Mădălinei Manole are grave probleme de sănătate. Ion Manole a făcut accident vascular ischemic şi a paralizat. El a fost internat la Neurologie, dar acum se află acasă, sub îngrijirea fiului şi a soţiei sale.

Moartea fiicei sale, dar şi neînţelegerile şi procesul pe care îl are de patru ani cu ginerele lui l-au pus la pământ pe tatăl Mădălinei Manole. Bărbatul, în vârstă de 71 de ani, a suferit un accident vascular ischemic şi are paralizie pe partea dreaptă a corpului. Necazul s-a întâmplat imediat după 14 iulie, ziua în care Mădălina Manole ar fi împlinit 47 de ani. „În ultimii patru ani, s-au acumulat multe boli, care s-au agravat. Tata a îmbătrânit cât alţii în 30 de ani. Nu mai este omul care era cândva”, ne-a spus Marian, fratele Mădălinei Manole. Ion Manole a fost internat la Neurologie şi, deşi medicii i-au dat drumul acasă, starea lui de sănătate este în continuare foarte proastă.

„Vorbeşte şoptit şi abia se mişcă, trebuie să îl scoatem noi afară, pentru că nu mai poate să meargă singur pe picioarele lui. În starea în care se află, orice supărare îi poate fi fatală”, ne-a mai spus Marian Manole, care este convins că Petru Mircea savurează necazurile pe care le are socrul său.

„După ce mi-a omorât sora, s-ar bucura să se mai stingă cineva din familia Manole”, ne-a mărturisit fratele regretatei cântăreţe, care nu se va împăca niciodată cu gândul morţii surorii lui. Cât despre starea tatălui său, medicii nu sunt foarte optimişti. „Cu toate celelelate boli pe care le are, îi trebuie linişte şi mult noroc de la Dumnezeu ca să-şi revină. E greu şi cu vârsta”, ne-a dezvăluit fiul lui Ion Manole. 

Şi-a dat în judecată ginerele

Petru Mircea alături de Petru jr.
Petru Mircea alături de Petru jr.

Dispariţia prematură a Mădălinei Manole i-a învrăjbit pe soţul şi pe părinţii săi, care-l consideră pe acesta vinovat de moartea artistei. Soţii Manole l-au dat şi în judecată pe Petru Mircea. Ei au cerut în instanţă dreptul de a-şi vizita nepotul, Petru jr., în vârstă de cinci ani, pe care nu l-au mai văzut de la moartea cântăreţei, 14 iulie 2010. Mădălina Manole s-a sinucis cu Furadan chiar de ziua ei.

Lui Niculae Bădălău i s au furat bunuri din casă în valoare de 80 000 de euro jpeg
anisia gafton jpg
Florin Piersic Jr  la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) Foto Kanal D JPG
zodii care nu stiu sa se imbrace jpg
Salvamar Mamaia foto Primaria Constanta jpeg
pantofi jpg
Mara G si Mario Mutu  jpg
arsenie boca jpg
Delta Dunării FOTO ARBDD jpg
Violul mutilează sufletul pe viaţă
image
image
image
image
cub brigitte pastramă png
culita sterp daniela iliescu jpg
Mara G si Mario Mutu  jpg
Oana Ionita profa de balet  jpg
FotoJet jpg
Mihaela Borcea 9 jpg