Toamnă profitabilă pentru Mihaela Rădulescu. Cum și-a rezolvat bugetul după revenirea în România

Ultima actualizare:

    Mihaela Rădulescu
Mihaela Rădulescu

La finalul lunii octombrie, Mihaela Rădulescu s-a aflat în ţară pentru filmarea de la „MasterChef”, pentru lansarea de grilă a postului PRO TV și pentru apariţii în emisiunile „La Măruţă” și “Vorbește lumea”! Click! a aflat că întâlnirile din România au fost fructoase şi că Mihaela Rădulescu a semnat două contracte foarte importante, de mii de euro.

Cunoscuta şi îndrăgita prezentatoare de televiziune Mihaela Rădulescu (50 de ani) a avut o toamnă fructuoasă, căci venirea ei în România s-a lăsat cu contracte avantajoase pentru ea. Click! a aflat că diva de la Monaco nu numai că a venit să negocieze şi să pună la punct detalii pentru apariţia ei ca prezentatoare în noul sezon al reality-show-ului „Ferma – Un nou început”, dar a fost solicitată și de un cunoscut lanţ de magazine să aibă o apariţie într-o reclamă pentru ei. Sursele noastre spun că Mihaela și-a negociat foarte bine poziția la “Fermă”, condițiile și locația. Încă se duc tratative pentru locul în care va avea loc reality-show-ul, posibil în străinătate, într-o zonă mai caldă, posibil în Delta Dunării.

Momentan, vedeta a bătut palma cu PRO TV pentru acest proiect, „Ferma”, şi va avea grijă să-şi elibereze programul pentru perioda în care vor avea loc filmările. În plus, după aceste discuţii, vedeta a mai fost solicitată pentru un cunoscut lanţ de magazine, ca să apară într-un spot publicitar, pentru o sumă frumoasă, cu patru zerouri în euro.

Citește și:

Cât erotism acasă la Mihaela Rădulescu! Covor cu păr pubian, scaune cu fese, statui care fac sex

Mihaela Rădulescu suferă la ”Ferma”! ”Mi-am distrus cizmele Chanel și am făcut febră 42”

image
image
image
image
image
image
Cu o siluetă de reviste și niște picioare lungi, moștenite de la mama ei, Dana Săvuică a făcut mereu furori pe podium
Anamaria Prodan a afișat o siluetă filiformă la lansarea filmului "Haita de acțiune": Sursa: Instagram
Marina Dina, o adevărată profesionistă de yoga și pilates
banner emilia ghinescu png
Virginia Zeani la 93 de ani Foto Facebook jpg
banner survivor png