Toamnă profitabilă pentru Mihaela Rădulescu. Cum și-a rezolvat bugetul după revenirea în România

Ultima actualizare:

    Mihaela Rădulescu
Mihaela Rădulescu

La finalul lunii octombrie, Mihaela Rădulescu s-a aflat în ţară pentru filmarea de la „MasterChef”, pentru lansarea de grilă a postului PRO TV și pentru apariţii în emisiunile „La Măruţă” și “Vorbește lumea”! Click! a aflat că întâlnirile din România au fost fructoase şi că Mihaela Rădulescu a semnat două contracte foarte importante, de mii de euro.

Cunoscuta şi îndrăgita prezentatoare de televiziune Mihaela Rădulescu (50 de ani) a avut o toamnă fructuoasă, căci venirea ei în România s-a lăsat cu contracte avantajoase pentru ea. Click! a aflat că diva de la Monaco nu numai că a venit să negocieze şi să pună la punct detalii pentru apariţia ei ca prezentatoare în noul sezon al reality-show-ului „Ferma – Un nou început”, dar a fost solicitată și de un cunoscut lanţ de magazine să aibă o apariţie într-o reclamă pentru ei. Sursele noastre spun că Mihaela și-a negociat foarte bine poziția la “Fermă”, condițiile și locația. Încă se duc tratative pentru locul în care va avea loc reality-show-ul, posibil în străinătate, într-o zonă mai caldă, posibil în Delta Dunării.

Momentan, vedeta a bătut palma cu PRO TV pentru acest proiect, „Ferma”, şi va avea grijă să-şi elibereze programul pentru perioda în care vor avea loc filmările. În plus, după aceste discuţii, vedeta a mai fost solicitată pentru un cunoscut lanţ de magazine, ca să apară într-un spot publicitar, pentru o sumă frumoasă, cu patru zerouri în euro.

Citește și:

Cât erotism acasă la Mihaela Rădulescu! Covor cu păr pubian, scaune cu fese, statui care fac sex

Mihaela Rădulescu suferă la ”Ferma”! ”Mi-am distrus cizmele Chanel și am făcut febră 42”

image
image
image
image
image
image
al pacino scarface jpeg
theo rose insarcinata (1) jpg
Echipa TBoys cu Krissa si Rikardo jpg
Bucuresti FOTO Shutterstock
Oana Roman jpg
cub connect r png