Totul despre drama Mariei Cârneci. Ce boală cumplită i-a răpus soțul la doar 65 de ani

Ultima actualizare:
Artista era nedespărțită de soțul ei
Artista era nedespărțită de soțul ei

Drama Mariei Cârneci! Soţul artistei s-a stins din viaţă după o îndelungată suferinţă. Bărbatul se lupta de câţiva ani cu o boală cruntă. Luni, 25 noiembrie, însă, Romulus Petrescu a obosit să mai lupte.

Maria Cârneci (66 de ani) este în doliu! Romulus Petrescu (65 de ani), soţul cântăreţei, a murit luni, 25 noiembrie, după o luptă îndelungată cu o boală nemiloasă: cancerul de colon. Bărbatul a suferit o intervenţie chirurgicală în urmă cu câteva luni, însă problemele de sănătate de care suferea de ani de zile nu au putut fi remediate, deşi medicii şi-au dat toată silinţa. Mai mult, se pare că în urma intervenţiei au apărut mai multe complicaţii, iar trupul bărbatului a cedat, după luni întregi de chin teribil.

”A suferit enorm. S-a luptat cu boala, şi-a dorit să trăiască. Era fericit cu familia lui şi voia să se mai bucure de ei, dar Dumnezeu l-a luat la el. Romulus a avut un cancer de colon. Avea dureri îngrozitoare, dar nu s-a plâns. A fost un om bun şi pe Maria a iubit-o enorm”, ne-a spus o sursă din preajma familiei sale. Soţul cântăreţei a lăsat în urmă un gol imens în sufletele celor dragi.

Artista vorbea mereu cu drag despre familia ei şi se considera o femeie norocoasă pentru faptul că avea alături de ea un bărbat care o încuraja în cariera sa şi o iubea necondiţioant.

Cântăreaţa povestea mereu, cu zâmbetul pe buze, despre perioada de început a relaţiei sale cu cel care avea să îi devină soţ şi sublinia faptul că soţul şi fiul ei sunt cele două persoane care îi umplu inima de fericire.

Ultima fotografie cu soțul artistei, la o nuntă de la începutul lunii noiembrie
Ultima fotografie cu soțul artistei, la o nuntă de la începutul lunii noiembrie

“Eram tineri şi frumoşi, iar din iubirea noastră a venit pe lume băiatul nostru, Edi. Cred că atunci când am rămas însărcinată a fost cel mai fericit moment din viaţa mea. La început mi-a fost teamă ca nu cumva să greşesc în educaţia sa, dar până la urmă cred că m-am descurcat bine. Sunt o femeie fericită şi extrem de mulţumită de ceea ce mi-a dat Dumnezeu! Fac tot ce-mi stă în putinţă pentru ca lucrurile să decurgă normal, dar singura părere de rău pe care o am referitor la familie este că nu am putut fi şi nu pot fi acasă de Sărbători. În toţi aceşti ani nu am fost aproape de ei când aş fi vrut, fiind plecată cu contracte în străinătate sau în ţară. Publicul meu cel mai fidel sunt soţul şi fiul meu, care mă primesc acasă cu aplauze, ce îmi ung sufletul. În rest, să ştiţi că sunt o soţie şi o mamă absolut normală, dar şi grijulie! La noi în familie se vorbeşte foarte deschis şi ne sfătuim în orice problemă”, declara artista pentru revista Taifasuri cu ceva timp în urmă.

Nataşa Raab, alături de Val
Nataşa Raab, alături de Val

Trupul neînsufleţit al soţului Mariei Cârneci a fost depus marți, ora 11.30, la capela cimitirului din Pipera. Recent, Maria Cârneci şi soţul ei au participat la nunta unei cântăreţe de muzică populară, care s-a căsătorit în secret.

În ultimele imagini, soţul Mariei Cârneci este transfigurat din pricina bolii, dar şi tratamentele chinuitoare la care a fost supus.

Chiar dacă era bolnav, el şi-a însoţit partenera de viaţă în prima jumătate a lunii noiembrie 2019 la nunta cântăreţei Emilia Crenguţa Constantinescu, care s-a căsătorit cu alesul inimii sale, Robert Constantinescu, pe 10 noiembrie. Cei prezenţi au observat cum boala l-a schimbat vizibil. 

Nataşa Raab şi Brânduşa Covalciuc şi-au pierdut soţii anul acesta

Şi actriţa Nataşa Raab, cât şi cântăreaţa de muzică populară, Brânduşa Covalciuc Ciobanu, şi-au pierdut soţii anul acesta. 

A rămas văduvă mai întâi solista Brânduşa Covalciuc Ciobanu, al cărei soţ, Cristinel Ciobanu, a murit în luna ianuarie. 

Bărbatul suferea de o boală necruţătoare, care i-a curmat viaţa, după o lungă suferinţă. ”Am adăugat a 55-a brânduşă în buchetul vieţii fără tine, dar cu tine în suflet şi în gând, dragul meu! 

Brânduşa Covalciuc şi soţul ei, Cristinel
Brânduşa Covalciuc şi soţul ei, Cristinel

Dumnezeu a hotărât că dragul meu soţ Cristinel Ciobanu, cu care am fost împreună la bine şi la greu 33 de ani, să plece după o grea şi lungă suferinţă în lumea fără dor, lăsându-ne cu sufletul pustiit”, scria artista în luna ianuarie pe Facebook. 

La mijlocul lunii septembrie, actriţa Nataşa Raab, cunoscută din reclama la produse lactate, pentru rolul „Coanei Chiva”, şi-a condus pe ultimul drum soţul, pe Val Guţul, cel care i-a fost alături, la bine şi la greu, în ultimii 38 de ani. 


    Brânduşa Covalciuc şi soţul ei, Cristinel
Brânduşa Covalciuc şi soţul ei, Cristinel

„L-am dus sub pământ şi n-o să-l mai văd niciodată!”, ne-a spus luni, actriţa. Bărbatul a murit săptămâna trecută, după o luptă crâncenă cu cancerul de colon. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
banner Adrian mutu png
banner kamara png
banner Antonela Pătruț png
oreste permis jpeg
banner cinci farfuze png
 Concertul lui Ed Sheeran de la București, care va avea loc în data de 24 august 2024, pe Arena Națională, îi va surprinde pe fani cu un concept de scenă unic în lumeCredit foto: Zak Walters
carmen trandafir jpg
dan bordeianu si adela popescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net