Trabantista Cornelia Mihail, o nouă expediție cu trabantul: „În weekend o să mergem la Slobozia!”

#Exclusiv Click!

Cornelia Mihail (80 de ani) nu renunță nici în ruptul capului la trabantul său! Aflată deja la al patrulea trabant, bucureșteanca din Titan, ne-a vorbit despre experiența ce urmează să o aibă peste câteva zile, în afara Bucureștiului, cu alte persoane ce dețin și iubesc trabantul.

„În weekend o să mergem la Slobozia 5/6 persoane care au și conduc trabantul. O să fie un eveniment organizat care se intitulează <Trabant cu parfum de lavandă>. Mai exact o să mergem într-o comună din Slobozia unde există și lavandă, o să ne bucurăm de peisaj, după care ne întoarcem în București. Ne-am strâns câteva persoane care iubesc această mașină și ne-am decis să facem această expediție”, a declarat Cornelia Mihail pentru Click!

Atentă la orice

Cornelia Mihail ne-a mai dezvăluit și faptul că atunci când iese cu trabantul FOC, așa cum i-a ales inițialele pentru plăcuțele de înmatriculare, alege să fie foarte atentă la orice detaliu pentru siguranța “bijuteriei” sale roșii:  

„Înainte de orice eveniment eu mă uit pe vreme și sunt foarte atentă să nu plouă cu gheață că nu e bine pentru trabant. Totuși e trabant, are o anumită vârstă plus că nu are aer condiționat dar asta nu este o mare problemă pentru mine. Mă adaptez imediat la situație”.

Click! spune

Din iubire pentru mașina trabant, Cornelia Mihail a înființat în anul 2000 Clubul Trabantistelor unde soferițele din club se întâlnesc pentru diferite activități cu autoturismul lor de epocă.

„De 24 de ani am mașina. Este al patrulea trabant și nu mă gândesc niciodată să îl vând. Țin foarte mult la ea încât aș vrea să o iau în casă să o bag sub pernă dar nu se poate așa ceva pentru că nu încape în lift că este prea mare”, ne mărturisea aceasta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
Banner Titi Aur
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
badulescu goala jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net