Tragedie în viața unei vedete care a participat la America Express: „Durerea e înfiorătoare”

Ultima actualizare:

Tragedie în familia unei echipe de la America Express! Bunica actriței Ada Galeș și totodată, mama scriitoarei Antoaneta Galeș (Tony Mott) a decedat după o lungă luptă cu o boală cumplită. Cele două foste concuretente ale show-ului „America Express” au postat câteva mesaje emoționante pe rețelele de socializare cu privire la pierderea cumplită.

Tragedie în familia unei echipe de la America Express
Tragedie în familia unei echipe de la America Express

Tragedie în familia unei echipe de la America Express

Ada și Antoaneta Galeș trăiesc momente de tristețe fără margini, după ce femeia care le-a fost alături o viață întreagă a plecat astăzi în ceruri. Din nefericirea, bătrâna se confrunta cu o afecțiune neurologică grea care i-a răpit multe momente de bucurie alături de familie. Durerea pe care cele două o trăiesc nu poate fi descrisă în cuvinte și tot ce putem spune este că sperăm să poată trece cu bine peste această pierdere.

Ada Galeș
Ada Galeș

Actrița Ada Galeș a postat un mesaj emoționant pe pagina sa de Facebook, alături de o poză alături de draga sa bunică de la care a învățat o lecție de viață neprețuită: bunătatea.

„Întotdeauna să fim buni, zicea bunica mea, întotdeauna. “O să fie bine” încă zicea chiar dacă demența degenerativă nu îi mai lăsa spațiu să știe cum o să fie. Am învățat de la ea să fim puternice, bune și optimiste, să avem umor. știu cât de mult din ea e în noi și îi sunt așa de recunoscătoare. Bunica a plecat azi, lin și generos, așa cum a trăit. Te iubim, Lia.”, a transmis Ada Galeș.

image

Și Antoaneta Galeș a postat un mesaj de rămas bun pentru cea care i-a dat viață și pe care a iubit-o nespus de mult.

Când i-am luat mamei primul computer mi-a cerut manualul de instrucțiuni de utilizare. I-am zis că e mai complicat de atât și că nu există ceva suficient de detaliat sau de clar. Nu există niciun manual pentru pierdere. Durerea e înfiorătoare.

Mama s-a stins azi, suav și lin, după ani de ani de boală. De când s-a îmbolnăvit a fost o pierdere continuă. Demența degenerativă de care a suferit o îndepărta continuu de sine și de cei din jur. Toți cei care au cunoscut-o au văzut sufletul ei mare și generos. A fost IUBIRE și va rămâne mereu cu noi. Toți cei care au cunoscut-o ca Lia, Mama Lia, Tanti Lia sunt profund îndurerați. În toți acești ani am primit ajutor de la mulți oameni care mi-au fost alături și le mulțumesc tuturor: doamnelor care m-au ajutat cu mama acasă, tuturor celor de la Casa Nikodemus din Sânpetru și familiei.”, a transmis Antoaneta Galeș.

Ada și Antoaneta Galeș au participat împreună în cel de-al 6-lea sezon al show-ului „America Express”. Cele două au fost a patra echipă eliminată din concurs. Acestea au plecat acasă fiind foarte fericite pentru experiența trăită împreună, mai ales că între ele mereu a fost o relație deosebită de mamă-fiică.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
irina shayk jpg
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net