Transformare radicală pentru Bogdan Medvedi. De ce a îmbătrânit brusc frumușelul din trupa Maxim

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Cunoscut din trupa de băieți Maxim și fost concurent la ”X Factor”, Bogdan Medvedi (30 de ani) s-a lansat solo și, după o colaborare cu Nicole Cherry, pregătește multe surprize. Și nu numai muzicale, căci tânărul este foarte activ, pe TikTok, împreună cu iubita lui, Oana Zara, cunoscută și din serialul ”Lia, soția soțului meu”. Click! a stat de vorbă cu solistul și i-am aflat câteva proiecte despre care veți afla, în continuare.

Bogdan ex-Maxim se iubește cu actrița Oana Zara

Împreună cu Oana Zara, fostă concurentă la ”Românii au talent”, dansatoare și, de ceva vreme, actriță în ”Lia, soția soțului meu”, Bogdan este un împătimit al TikTok-ului și un bun actor. A dovedit acest lucru atât în videoclipurile lui muzicale, cât și în filmulețele de pe rețelele de socializare. Mai mult, zilele trecute a tras o fugă în Republica Moldova, de unde a publicat, pe rețelele de socializare, mai multe imagini cu el în care este îmbătrânit și poartă mustață.

Bigdan Medvedi cu mustata
„Bătrânelul” Bogdan Medvedi cu mustață

Am jucat într-un film românesc care o să aibă premiera în septembrie, filmat în Republica Moldova, cu o echipa de acolo. Vor fi actori atât din Moldova, cât și din România, iar eu am avut ocazia de a juca împreună cu doamnele scenei românești, Carmen Tănase și Maia Morgenstern. O să fie tare fain acest proiect și îl veți vedea și voi, însă trebuie să mai aveți puțină răbdare. Rolul meu este de băiat bun, prietenul personajului principal din film, interpretat de Rareș Andrici”, ne-a dezvăluit Bogdan, cu care ne-am întâlnit la avanpremiera filmului ”Creed3”.

Bogdan Medvedi si Oana Zara au fost sa vada Creed3\
Bogdan Medvedi și Oana Zara au fost la avanpremiera „Creed3”

„Oana mi-a dat lecții de actorie”

Cântărețul nu se ferește să recunoască că a cerut sfaturi de la iubita lui, actrița și dansatoarea Oana Zara, pe care ați văzut-o, deja, în ”Lecții de viață”, de la Pro TV și ”Lia, soția soțului meu”, de la Antena 1.

Bogdan Medvedi a filmat la Chisinau
Bogdan Medvedi a filmat la Chișinău

A fost cea mai frumoasă experiență de până acum, din anul 2023”, ne-a mai spus solistul, care promite că revine, muzical, cu noi surprize.

Vine piesă nouă, acum, și mai vin încă două, în primăvara asta. Deci am multe surprize pentru fanii mei”, ne-a mai spus solistul.

Bogdan Medvedi a debutat în muzică ajutat de Adi Sînă

Cred că prima dată când am cântat și m-am gândit - mai în glumă, mai în serios- că aș putea face asta, în viitor, a fost pe la 14-15 ani. Am descoperit un album al lui Michael Bublé. Mi-a plăcut enorm. L-am ascultat, de atât de multe ori, încât știam versurile tuturor pieselor de pe album și le cântam în fiecare zi. Muzica a devenit marea mea dragoste, încă din momentul în care am descoperit-o. Îmi amintesc că aveam câțiva artiști preferați când eram mic și de fiecare dată când le auzeam piesele, la radio, era ceva magic, se oprea timpul în loc pentru mine.

Un nou look pentru Medvedi
Un nou look pentru Medvedi

Mereu le ziceam părinților să vorbească mai încet, ca să pot asculta în liniște. Pot să spun că eu canto propriu-zis nu am făcut niciodată. Dar mama, care cântă și ea, voce și pian, m-a îndrumat foarte mult și m-a ajutat enorm să-mi găsesc direcția potrivită în muzică. Imediat după participarea mea la ”X-Factor”, m-a sunat Adi Sînă, care, ulterior, a devenit managerul trupei și m-a chemat, la studio, să lucrăm împreună. Câteva luni mai târziu, am lansat piesa “Suflete Pereche”, scrisă de el, iar, un an mai târziu, am format și trupa Maxim”, a rememorat el traseul său artistic.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Copil pregatit de scoala (Freepik com) jpg
image
image
image
image
image
image
emily ratajkowski metgala2024 profimedia jpg
image png
jeannieb smaller jpg
image png
banner anca pandrea 2 png
cub oana și viorel lis png
banner gabriela cristea png
cub anamaria prodan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net