Trei ieşeni vor să o înlocuiască pe graviduţa Gherghe la Antena 1

Ultima actualizare:

    Paula Chirilă, Daniel Buzdugan şi Mirela Boureanu Vaida tânjesc la «Acces Direct»
Paula Chirilă, Daniel Buzdugan şi Mirela Boureanu Vaida tânjesc la «Acces Direct»

Vestea că Simona Gherghe (39 de ani), prezentatoarea emisiunii “Acces Direct” (Antena 1), se pregăteşte să intre în concediu prenatal, i-a pus pe jar pe unii dintre colegii ei cu nume sonore, care tânjesc la scaunul ei.

Gurile rele susţin că în cărţi ar fi Mirela Boureanu Vaida (34 de ani), gazda emisiunii 2K1, Paula Chirilă (42 de ani), care a moderat “Mireasă pentru fiul meu”, dar şi Daniel Buzdugan (42 de ani), moderatorul matinalului de la Radio ZU.

simeon stalpnicul png

Ca un făcut, toţi doritorii sunt din Iaşi, oraşul natal al Simonei, însărcinată în şase luni şi jumătate: “Mai ales Daniel Buzdugan ar fi încântat să prezinte emisiunea, deşi sunt şanse mici ca «Regele farselor» să prindă acest loc, întrucât producătorii şi-ar dori la cârma emisiunii tot o reprezentantă a sexului frumos”, ne-a declarat o sursă din Antena 1. Mai în glumă, mai în serios,  Buzdugan ar fi spus în anturajul său că ar fi capabil să-şi schimbe şi vocea pentru a fi acceptat.

image
image
image
image
image
image
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
banner înviere png
Ziua memorabilă a început cu formarea celor două echipe, a Curajoșilor și a Iepurașilor Sălbatici
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image
actualitate.net
image
actualitate.net