Trupa 7Klase a intrat în casa Andrei Gogan şi a ţinut concert în sufragerie

Ultima actualizare:
Andra Gogan a fost vizitată în sufragerie de băieţii de la 7Klasse
Andra Gogan a fost vizitată în sufragerie de băieţii de la 7Klasse

Dupa ce l-a impresionat pe Smiley la „Romanii au Talent”, 7 Klase, trupa de băieţi din Republica Moldova, lansează oficial videoclipul piesei „Fata care nu mă lasă”.

“Mi-au plăcut mult de tot băieţ ii, parcă sunt din altă lume, sunt frumoşi, talentaţi şi moderni. Mi-au rămas în cap de când au venit la emisiune. Vin cu un aer proaspăt, cu o energie senzaţională. Sunt o trupă de băieţi cum nu avem în România în acest moment. Abia aştept să îi descoperiţi în varianta susţinută de mine şi de HaHaHa Production”, povesteşte Smiley.

Trupa 7 Klase s-a conturat pe 7.07.2017, iar de un an de zile cifra 7 îi definește ca și trupă. Băieții au ales cifra 7 pentru că e un număr important în numerologie, iar pentru ei cifra 7 se traduce în 7 note muzicale pe care le aranjează cum vor în 7 zile din săptămână; se inspiră din cele 7 culori ale curcubeului și apreciază cele 7 minuni ale lumii, ghidați fiind de cei 7 ani de-acasă. Membrii grupului sunt: Victor și Vlad – frați gemeni – (acordeoniști), Igor (percuție), Valentin (contrabasist) și Cătălin – vocal. Cu toții studiază muzica din Chișinău.

Băieţii i-au făcut o surpriză de proporţii Andrei Gogan

Băieții din trupa 7Klase au pus la cale o aventură urbană care să fie în ton cu refrenul piesei “Fata care nu mă lasă”. Aflați în București și înarmați cu acordeoane, contrabas, chitară și cajon, cei 5 băieți din Republica Moldova au sărit gardul și au intrat în casă vloggeriţei Andra Gogan, că să-i cânte live în mijlocul livingului.

“Mama Andrei a fost complicele nostru. A trimis-o pe Andra la cumpărături, ca noi să avem timp să punem totul la cale. Pentru a intră în posesia cheii casei, a trebuit să sărim poarta, exact că în videoclip”, povestesc amuzați băieții puși la încercare astfel de față care nu-i lasă să între în casă.

Reacția Andrei Gogan a fost una care a meritat tot efortul. “Aveam emoții și abia reușisem să ne aranjăm instrumentele, că Andra a și intrat pe ușa și n-am mai avut timp de nicio încălzire. Am cântat din suflet, iar ea a rămas profund impresionată. Ne-am cunoscut și nu negăm faptul că ne-am și plăcut. Andra a fost foarte drăguță și ne-a făcut fiecăruia câte un compliment drept recompensă pentru dedicația noastră muzicală. Pe Valentin l-a remarcat că fiind frumosul trupei și ni s-a părut că l-a și îmbrățișat într-un mod deosebit”, au declarat glumind băieții cu accentul lor caracteristic.


    Andra Gogan a fost vizitată în sufragerie de băieţii de la 7Klasse
Andra Gogan a fost vizitată în sufragerie de băieţii de la 7Klasse

De cum a intrat pe ușa și 7Klase au început să-i cânte, Andra Gogan s-a emoționat și nu contenea să se întrebe cum au ajuns cei 5 băieți să fie prezenți cu instrumentele lor clasice în livingul casei ei și să-i cânte live cu dedicație nouă lor piesă:

 “Iubesc nouă lor piesă, m-am îndrăgostit de ea din momentul în care mi-au cântat-o! Surpriza a fost minunată! Băieții de la 7Klase sunt așa de talentați și au fost primii care mi-au cântat în casă, efectiv nu mai aveam cuvinte! Se vede că au un suflet bun și sunt pozitivi, m-am înțeles din prima cu ei și cât de frumos au vorbit despre mine! Eu dau fericire copiilor și adolescenților care mă urmăresc, dar uite că se mai gândește cineva și la mine să îmi ofere surprize și fericire!”, a mărturisit Andra Gogan, emoționată de surpriză muzicală primită de la 7Klase chiar în mijlocul propriei case.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net