Uite cât te costă să faci Revelionul cu vedetele!
Vedetele nu au odihnă nici în noaptea de 31 decembrie, alegând să petreacă alături de fanii lor, la localurile din Capitală sau de la munte. Click! vă spune cât vă costă să ciocniţi o cupă de şampanie cu artiştii cu voci de aur, care promit recitaluri de zile mari. Patronii respectivelor restaurante vă aşteaptă cu masa plină de bunătăţi.
Mihai Trăistariu (39 de ani) va fi la Vălenii de Munte, la Hotel ”Afrodita”, unde preţul unui bilet costă 450 lei. Interpretul melodiei ”Tornero”, care a făcut furori la Eurovision în 2006, le va cânta invitaţilor , împreună cu Simona Dichiseanu.
Invitaţii vor dansa şi se vor distra pe piesele lor, iar meniul va fi unul delicios: cremă din branză de capră, avocado, ou de prepeliţă şi icre de somon, carpacio din ton roşu în coş de parmesan, tartă cu cremă de branză, migdale coapte şi piure de mere, salată de fructe de mare, mozzarela cu mongo, trandafir din pepene galben, terină de pui cu merişoare, pastă de branză de capră cu roşii uscate şi busuioc, cartofi la cuptor cu usturoi, bastonaşe de morcov la cuptor stropite cu miere şi zeamă de lămâie.
Cât o priveşte pe Elena Gheorghe (34 ani) ea este aşteptată la localurile “Signature Events” şi la ”Jubilee Concept Pipera”. La ambele, preţul unui bilet costă 380 lei. Pe lângă melodiile interpretate de artistă, în “Signature Events” invitaţii se vor delecta cu un meniu savuros: ruladă de pui cu merişoare şi caise confiate, macarons cu cremă de brânză, ciuperci şi ardei, ruladă de porc cu stafide, roll cu spumă de brânză şi ardei copt, file de şalău şi scoici proaspete din Marea Neagră cu sos de lime, servite cu garnitură de dovlecel, morcov şi ţelină. În “Jubilee Concept” meniul este identic.
Horia Brenciu (47 de ani) îi va încânta pe fanii lui în Berăria H, iar preţul unui bilet variază: 499 lei, 599 lei, 699 lei şi 799 lei. Meniul va fi alcătuit din platou tradiţional românesc: piftie de porc şi curcan, jumări telemea de capră / vacă, caşcaval, babic, slănină fiartă în usturoi, jambon porc afumat, pastramă de pui, apoi salate de tot felul şi platouri internaţionale cu terină de raţă, cocktail de creveţi, jumări de raţă, somon şi ton, brânzeturi franţuzeşti, humus cu rodie, dar şi cotlet de porc în crustă de ierburi, sarmale, coaste, pomana porcului şi piept de porc la tavă, pastramă de oaie, curcan pe plită cu sos alfredo, pui fripţi, sturion cu sos de ierburi, dorada miso şi crap pe plită.
De departe, cel mai solicitat este solistul Marcel Pavel (59 de ani), care va susţine cinci programe artistice în Noaptea dintre Ani, toate la Braşov. Interpretul va fi prezent la Hotelul Coroana, alături de soprana Alis Făiniţă, unde organizatorii promit şi un meniu tradiţional, cu sărmăluţe. Apoi, Marcel va fi la la Hotelul Capitol din Braşov, unde organizatorii au pregătit un meniu cu brânzeturi fine, somon cu şampanie, icre de manciuria şi caviar, dar şi piept de curcan cu sos de portocale siciliene. Marcel şi Alis vor mai cânta pentru cei care şi-au cumpărat bilete de Revelion la Hotelul de 5 stele ”Aro Palace”. Aici, cei doi artişti vor evolua în cele trei săli ale hotelului cu renume din Braşov. Iar Masa de Revelion din Club Belvedere va conţine: rulou de dovleac cu brânză de capră şi salată de coacăze muşchiuleţ în crustă de ierburi şi sos picant, piept de raţă cu sos de prune şi vin de porto, lup de mare umplut cu spanac, creveţi şi ananas. Invitaţii care petrec revelionul în Barul de Noapte şi în Ballroom sunt delectaţi cu: blue danish în mantie de ciocolată înnobilată cu foiţă de aur de 24 carate, muşchi de vită Argentina, jeleu cu hrean, mousse din brânză de capră cu jeleu şi tartar de Roşii pe pandişpan cu spanac, pralină din foie gras cu piure de măr copt şi ghimbir, ouă de prepeliţă cu guler de somon pe rosti de cartofi, scoici Saint Jaques şi gutui scăldate în sos de fructe de pădure. La Corona şi Capitol costă 1.175 lei de pers/pachet de 3 nopţi, iar la Aro, oferta valabilă pentru Revelion 2020 este de 2.305 lei de pers/pachet de 3 nopţi.
Super distracţie de Revelion şi cu Vali Crăciunescu (46 de ani) la Galetto Ristorante din Bucureşti. Artistul face show alături de Cooperativa 9. Preţul unui bilet: 699 lei. Meniul este exterm de atrăgător: rulada somon cu cremă Philadelphia şi măsline, cocktail de creveţi, icre de maciuria, calamari frittu cu sos pesto, somon în crustă cu mac, homar cu pesmet aromat, muşchi porc umplut cu funghi porcini, sos gorgonzola, piure cu trufe.