Uite ce talent ascuns are fiul Alinei Radi! Artista l-a dat de gol

#Exclusiv Click!

„Aschia nu sare departe de trunchi”! Este o vorbă din popor care i se potrivește perfect fiului Alinei Radi (34 de ani), Dario (8 ani). Contactată de Click!, fosta concurentă de la “Survivor România 2023” ne-a mărturisit că puștiul său are voce și este atras de domeniul artistic.

„Urmează ca în perioada următoare să lansez o colindă cu băiețelul meu. Prima noastră colindă împreună și prima lui piesă. Dario se lansează în muzică. Îi place mult să cânte, mai cântă prin casă, l-am auzit de multe ori și m-am gândit că cel mai bine este să îi îndrum pașii spre această meserie.

Mi-a zis că vrea să fie cântăreț. Bine, ce e drept el o zi vrea, două nu vrea, dar este tipic vârstei. Eu presimt că el o să fie artist. O să trăim și o să vedem cu toții că ce eu simt ca mamă nu greșesc”, a declarat Alina Radi pentru Click!

Nașă de botez

Alina Rdi alături de viitoarea fină și mama acesteia. Sursă: Facebook

Artista de muzică de petrecere a avut în această vară foarte multe evenimente, așa că banii nu au întârziat să apară. Prin urmare, în semn de mulțumire pentru ce i-a dat Dumnezeu, Alina o să îi creștineze, peste câteva luni, copilul unei prietene cu care are o relație foarte specială:

„Peste câteva zile urmează să plec la Viena cu viitorii mei fini pentru că la anul o să le creștinez copilul. Trebuia să plec astăzi dar nu am putut pentru că mi-am luat de cântat pe 1 decembrie așa că mă duc pe 2. Finii mei au plecat deja iar eu cu Dario și părinții prietenei mele o să plecăm împreună la începutul săptămânii viitoare”, a mai spus Alina Radi pentru Click!

Click! spune

Alina Radi s-a izbit de probleme serioase încă de tânără! Artista de muzică de petrecere a rămas, la vârsta de 23 de ani, însărcinată cu un bărbat însurat, mai exact cu soțul prietenei sale, de care s-a și separat. În prezent, artista își crește singură băiatul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0891639079 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Săndel Bălan
Pepe și Yasmine se potrivesc de minune iar artistul este mereu cu zâmbetul pe buze în preajma tinerei soții
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
Banner Kamara
Megan  Barton Hanson profimedia jpg
banner Radu Leca
Banner fiica Maxer
image
actualitate.net
image
actualitate.net