Uite cum se plimbă iubita lui Rădoi cu un miliard în mână! - FOTO EXCLUSIV

nick jpeg
Afaceristul venit din America a schimbat miercuri dolari, iar Mădălina Apostol s-a pus pe cheltuitFoto: Alex Muscaliu

Dacă nici el nu ştie să răsfeţe femeile, atunci cine? Nici bine nu a aterizat în ţară, că milionarul Nick Rădoi a băgat mâna în sacul cu bani pentru proaspăta lui iubită. 30.000 $ a schimbat la bancă, iar primele hârtii cu chipul lui Mihai Eminescu s-au dus pe ţoale!

„Mă iubeşte femeile şi e moarte după mine”, aşa ar putea cânta Nick Rădoi (51 de ani)!

image
Miercuri, Nick Rădoi şi Mădălina au golit magazinul Laurei Alistar

Este printre bărbaţii trecuţi de prima vârstă care au recunoscut cu nonşalanţă că femeile îl iubesc pentru sufletul lui bun, dar mai ales, pentru cardurile lui pline. Cu ultima iubită, Mădălina Apostol (29 de ani), pare să fie ceva serios, având în vedere că este singura femeie care l-a convins să vină în România pentru ea.

image
Miercuri, Nick Rădoi şi Mădălina au golit magazinul Laurei Alistar (în albastru). Aceasta i-a ajutat să-şi care cumpărăturile la maşină

Aşadar, Nick s-a apucat să golească conturile de dragul ei. Aşa s-a întâmplat miercuri după-amiază! Nici bine nu a aterizat în România, că Rădoi a plecat la un shopping bucureştean. Mai întâi a schimbat valuta, nici mai mult, nici mai puţin de 30.000 $! Fotoreporterii Click! i-au surprins pe cei doi “porumbei” la o bancă din zona Victoriei, în timp ce ieşeau satisfăcuţi cu un plic alb, doldora de bani, pe care doamna îl purta ca pe un trofeu.

image
Cei doi au umplut portbagajul şi s-au mutat la mall pentru noi achiziţii

I-a cumpărat 4 plase cu rochii scumpe

În el se afla un miliard de lei vechi, contravaloarea valutei schimbate! Prima oprire, evident la ţoale! Femeie fină şi cu gusturi scumpe, aceasta s-a oprit la magazinul Lala Boutique, cu haine ediţie limitată, pe care-l deţine actuala iubită a lui Bogdan Stelea, Laura Alistar. De-acolo, Mădălina, ajutată de Laura, a ieşit cu patru pungi pline de haine scumpe.

image
Satisfăcută de cumpărături, Mădălina “şi-a albit” iubitul cu pupici

Extrem de fericită pentru preţioasele cadouri, Mădălina l-a pupat pe Rădoi, până l-a sufocat! Cei doi şi-au continuat cumpărăturile la mall, după care au demarat spre Litoral, acolo unde în weekend îi aşteaptă o petrecere de lux de ziua Mădălinei. 

Ion Hristescu png
cub larisa iordache png
horoscop ( FOTO pixabay )
cub andreea banica animat gif
7 front elvetianca pensiune jpg
proteste   profimedia 0727331327 jpg
foto 1   privire oras shutterstock 674347609 jpg
6 baza 1 garsoniera jpg
Ziua 55 a războiului Ucraina - Rusia Bucha FOTO Gettyimages
Blog Cornel Stan
image
image
image
image
cub micutzu animat gif
andreea esca si alexia eram
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
cub laura cosoi png
3 paula seling png png