Uite de ce e în stare Vica, de dragul copilului

Ultima actualizare:
Plecat de la arabi,  antrenorul a rămas fără bani
Plecat de la arabi, antrenorul a rămas fără bani

Doi ani de certuri prin tribunale au fost de ajuns pentru fosta iubită a lui Piţurcă. Chiar dacă fostul selecţioner a redeschis războiul, Vica Blochina se gândeşte numai la binele lui Edan, băieţelul pe care-l au împreună.

“Nu mai vreau să intru în război cu tatăl copilului meu”, le-a spus Vica prietenelor, la aflarea veştii că Victor Piţurcă s-a adresat instanţei pentru a solicita micşorarea pensiei alimentare. Prezentatoarea de la ProTV s-ar mai fi confesat apropiaţilor că e bucuroasă că Edan (8 ani) şi tatăl lui au, în sfârşit, o relaţie bună, că se văd des şi că băieţelul e foarte fericit. “De dragul copilului, vreau să las lucrurile aşa cum sunt. Să se ocupe avocaţii de toată această poveste”, le-a mai mărturisit frumoasa lituaniancă. 

Piţi se vede  des cu fiul său
Piţi se vede des cu fiul său

Lucrurile păreau că s-au liniştit între Vica şi Piţi după ce anul trecut au ajuns la o înţelegere în privinţa custodiei copilului şi a pensiei alimentare, după doi ani de război prin tribunale şi declaraţii dure. La începutul acestei săptămâni însă, fostul selecţioner al echipei naţionale de fotbal a României a depus o cerere la Judecătoria Sectorului 4, prin care solicită reducerea pensiei alimentare.


    Piţi se vede  des cu fiul său
Piţi se vede des cu fiul său

Pensia pe care o plăteşte în prezent e de 12.000 de lei pe lună şi fusese micşorată deja de la 39.389 de lei pe lună, cât obţinuse Vica în noiembrie 2012, când Piţurcă a devenit oficial tatăl lui Edan. Motivul pentru care Piţi a luat această decizie pare să fie faptul că a rămas fără un venit constant, el încheind contractul cu echipa arabă Al-Ittihad, unde negociase un salariu de 5 milioane de dolari pentru doi ani. Singura „idee” care i-a venit pentru a-şi reduce cheltuielile a fost, se pare, să taie din pensia alimentară a copilului.

Doi ani de procese

Click! v-a prezentat ieri, în exclusivitate, detalii despre începutul unui nou război între Piţi şi Vica. Cei doi s-au iubit aproape 14 ani, dar în urmă cu trei ani au încheiat orice „prietenie”. Iubirea a fost înlocuită cu avocaţi şi procese, deoarece Vica i-a cerut să-şi recunoască oficial copilul. Totul a durat aproape doi ani, iar în vara trecută cei doi au căzut la pace, semnând şi în faţa notarului că s-au înţeles în privinţa custodiei copilului şi a pensiei alimentare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
banner cristina cioran png
Cum a ajuns Andreea Marin sa impinga masina intr o intersectie mare din Bucuresti  Moldoveanca la volan jpg
banner dinu maxer png
Fosta mare canotoare română nu face rabat de la nimic atunci când este vorba de sărbători și de mâncarea tradițională
   "De Paște fac tot posibilul să fiu cu ai mei și cu mâncarea pe care o face Codruța, mama și soacra mea", ne-a spus Dan Negru
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net