Uite la ce metodă a recurs Paula Chirilă ca să dea bine în costum de baie

1 august 2015
article img
Pe Paula Chirlă o poţi vedea mai des în costum de baie la "Splash, vedete la apă" (Antena 1)

Decisă să revină la silueta de adolescentă şi pentru a da cât mai bine în costum de baie, Paula Chirilă a început să recurgă serios la tot felul de „artificii”. Mai ales de cât este concurentă la „Splash, vedete la apă” şi trebuie să se afişeze în toată splendoarea.

După operaţia de liposucţie, efectuată în urmă cu două luni, actriţa s-a apucat acum de nişte tratamente corporale sofisticate. „Am început de curând să-mi tratez picioarele, braţele şi abdomenul. Scap de insuliţele de grăsime localizată, de celulită, de imperfecţiunile care rămân în urma liposucţiei. Tratamentul se cheamă Selenia şi, după două şedinţe, pot să spun că mi s-au ridicat fesierii, mi s-a netezit pielea, şanţurile din piele s-au estompat vizibil”, spune Paula.

article img
Am surprins-o pe Paula în timpul tratamentului

Vedeta trebuie să mai elimine aproximativ 5 kg pentru a atinge greutatea ideală. Cel puţin aşa i-a „spus” aparatul care i-a calculat bioimpedanţa corporală şi a analizat-o din punctul de vedere a celor 15 parametri utili în selectarea programului de tratament potrivit pentru ea.

article img
Actriţa a aflat că trebuie să mai elimine 5 kg