Un an de când a murit soțul Corinei Chiriac. Văduva lui Virgil Anastasiu a scris un mesaj copleșitor

Virgil Anastasiu, fostul soț al Corinei Chiriac, a murit la Gura Râului, lângă Sibiu, acolo unde locuia jpeg
Virgil Anastasiu, fostul soț al Corinei Chiriac, a murit la Gura Râului, lângă Sibiu, acolo unde locuiaFoto: arhivă personală

A trecut un an de când a murit unicul bărbat care a dus-o la altar pe Corina Chiriac (70 de ani). Virgil Anastasiu s-a stins din viață la 58 de ani și este și acum plâns de ultima lui soție, Elena Oprea Anastasiu.

La un an de când a murit fostul soț al artistei Corina Chiriac, Virgil Anastasiu, văduva acestuia, Elena Oprea Anastasiu, îi deplânge moartea și acum. ”După un an, au rămas doar urma lor şi ecoul şoaptelor tale!”, a scris aceasta în dreptul unei imagini cu ei doi.

image
Virgil Anastasiu și Elena Oprea la nunta lor

”Astăzi, la aproape un an de când lumea a rămas mai săracă, şi cerul a plâns! Ori au fost doar lacrimile tale care s-au îngemănat cu ale mele?”, a mai scris Elena Oprea Anastasiu cu o zi înainte.

image
Elena Oprea și Virgil Anastasiu s-au iubit enorm

Virgil Anastasiu și Corina Chiriac, căsnicie de 4 ani

Virgil Anastasiu a fost singurul bărbat care i-a pus verigheta pe deget, Corinei Chiriac. El a murit în dimineața zilei de luni, 22 iulie 2019. Avea 58 de ani, cu 11 mai puțin decât solista care i-a fost soție în perioada 1993-1997.

Virgil Anastasiu a avut un parcurs fulminant în lumea afacerilor. În 1986, pentru a scăpa de regimul comunist, a fugit în SUA, acolo unde a ajuns să conducă mai multe companii, să preia idei, pe care, mai târziu, le-a materializat în România. Vestea morții lui a căzut ca un trăsnet asupra celor care-l cunoșteau și care-l știau liniștit acolo unde se retrăsese de câțiva ani, la Gura Râului, lângă Sibiu. Virgil Anastasiu și Corina Chiriac s-au cunoscut în America, la un restaurant și s-au căsătorit în 1993. Au revenit amândoi în țară un an mai târziu. Căsnicia lor a durat până în anul 1997. 

image
"După un an, au rămas doar urma lor şi ecoul şoaptelor tale!". Mesajul din dreptul acestei poze, cu Virgil și Elena

Virgil Anastasiu a trecut prin trei divorțuri

În 1983, Virgil Anastasiu a terminat Institutul de Marină Constanţa şi a lucrat trei ani pe navele NAVROM. Apoi, în 1986, a decis să fugă de regimul comunist şi a ajuns în SUA. Datorită potenţialului profesional şi uman, a ajuns rapid să conducă diverse companii în SUA. Acolo a fost însurat cu o constănțeancă. În 1992 a cunoscut-o pe cântăreaţa Corina Chiriac cu care a fost căsătorit între 1993 şi 1997. Apoi s-a căsătorit cu Flavia Teodosiu, iar în 2012 cu ziarista Elena Oprea. S-a întors plin de energie şi de idei în România, aducând investiţii americane. A dezvoltat numeroase companii. Apoi a lucrat ca director sau consilier în Bucureşti la diferite instituții. A fost vicepreședinte la Bursa de Valori București. De câţiva ani s-a retras la Gura Râului, lângă Sibiu, unde a găsit iubirea din nou. S-a stins pe 22 iulie 2019, la 58 de ani.

Citește și:

Complicatele poveşti amoroase ale fostului soţ al Corinei Chiriac. A trecut prin trei divorţuri dureroase

Șase luni de la moartea lui Virgil Anastasiu, unicul soț al Corinei Chiriac. Ce a scris văduva afaceristului

Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
andreea marin si cove jpg
woman 4214744 1920 jpg
david si victoria beckham
cub anamaria prodan animat gif
Kristina Cepraga Dana Savuica E OK sa fii vedeta 2018 jpeg
vladimir putin si bomba nucleara
Bogdan Aurescu FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
david si victoria beckham
Amal și George Clooney (8) jpg
Stela Popescu &  Alexandru Arşinel
vlduta lupau si adi rus colaj