Un bărbat tulbură apele la «Vorbește lumea!»: «E chimie între noi!»

Ultima actualizare:

    Cove este cel mai nou prezentator al emisiunii ”Vorbește lumea!”foto: Pro TV
Cove este cel mai nou prezentator al emisiunii ”Vorbește lumea!”foto: Pro TV

Schimbarea e cuvântul de ordine în această toamnă pentru emisiunea ”Vorbește lumea!”. După ce au fost mutate în grila de programe, ca să-i facă loc lui Cătălin Măruță, cele trei fete vorbărețe au primit un ajutor neașteptat din partea unui prezentator cu vechime în show-urile de televiziune. Cove s-a alăturat echipei și promite știri fierbinți din lumea vedetelor de la noi.

Cove se alătură echipei ”Vorbește lumea!” începând de luni, 7 septembrie. Dacă între două nu te plouă, între trei Cove se simte inspirat: “Mă simt foarte bine aici, fetele m-au primit minunat, există o chimie extraordinară între noi și ne înțelegem perfect. La Vorbește lumea! mă simt ca acasă, ca într-o familie. Îmi doresc ca eu, Sore, Nadine și Vica să le facem telespectatorilor după amiezile mai frumoase, mai pline de zâmbete, și să le aducem în fiecare zi informații utile și cei mai iubiți artiști.”

Nadine, Sore, Vica și Cove promit să le aducă românilor sfaturi autentice, subiecte de interes și informații actuale din lumea mondenă. Cei patru prezentatori vin în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 12:00 la 13:00 și de la 14:00 la 16:00, cu noutăți din viața vedetelor, informații de lifestyle și cu invitați surpriză alături de care dezbat subiectele zilei în platoul emisiunii.

Actorul Gabriel Coveșeanu (38 de ani) a cunoscut celebritatea la începutul anilor 2000, când a fost asistentul Andreei Marin, la celebra emisiune "Surprize, Surprize" de la TVR 1. După ce televiziunea națională a renunțat la emisiune, Cove s-a mutat la Kanal D, unde a prezentat ”Accepți sau nu”, ”Magic Taxi”, ”Fata lui tata”, ”Mireasa 90-60-90”, ”Jumătatea mea știe” și ”Bingo România”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
banner înviere png
Ziua memorabilă a început cu formarea celor două echipe, a Curajoșilor și a Iepurașilor Sălbatici
image
actualitate.net
image
actualitate.net