Un cântăreţ român a fost premiat cu aur şi argint

Ultima actualizare:

    Florin Chilian
Florin Chilian

Controversatul cântăreţ Florin Chilian a reuşit să lanseze într-o perioadă de criză, un nou album care va fi răsplătit de producători cu câteva premii.

Mai precis, albumul „Autistul – Nu-l mai goniţi pe Brâncuşi” urmează să fie premiat cu Discul de Aur şi Discul de platină pentru vânzări. 

“Această reuşită e o reală performanţă în condiţiile în care piaţa românească de muzică e practic la pământ, unul dintre motive, pe lângă criza financiară ce a lovit toate domeniile, fiind şi acela că se promovează în exces muzica mult prea comercială. Aşa numita muzică de larg consum cu o viaţă de maxim două luni. Mulţumesc încă odată pentru bucuria aceasta, însă acum mi-aţi creeat o problemă locativă… de spaţiu în casă. Acum am nevoie de pereţi mai mari pentru toate aceste distincţii ce mă onorează şi va trebui să mă mut foarte curând într-o casă mai mare. Mulţumesc casei de discuri Roton şi domnului Cătălin Muraru pentru că sunt alături de mine de zece ani, dar mai ales publicului meu care chiar şi aşa în condiţiile crizei au cumpărat CD-ul meu. Dânşii sunt cei care merită cu adevărat aceste onorante distincţii. Promit să vă surprind cu noi materiale discografice în spiritul celor cu care v-am obişnuit”, a spus Florin Chilian.

Solistul a fost ajutat şi de actriţa Maria Dinulescu cu un material video de excepţie filmat pentru un videoclip al piesei “Viaţa ca o curvă”. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net