Un celebru prezentator TV se mută în SUA anul viitor: "Sunt hotărât"

Ultima actualizare:

    Cosmin Seleşi se mută în SUA, cu familia
Cosmin Seleşi se mută în SUA, cu familia

Cea mai mare dorință a lui Cosmin Seleși, prezentatorul show-ului “Te cunosc de undeva”, este aceea de a-i asigura fiului său, Tudor, “un viitor bun, într-o țară normală, oricare ar fi ea”, dar și “să-mi fac meseria în altă parte”.

Cu alte cuvinte, Cosmin Seleşi vrea să părăsească România, anul viitor, împreună cu familia. El intenţionează să se întoarcă în România câte trei luni, în fiecare an, pentru a filma pentru emisiunea "Te cunosc de undeva", urmând apoi să se întoarcă pe pământ american.

“Sunt hotărât să plec în State, să-mi fac meseria în SUA. Poate dă Dumnezeu să plec anul viitor. Nu-mi abandonez proiectele de aici, voi veni trei luni pe an să filmez la «Te cunosc de undeva!», apoi mă întorc și tot așa. Cred că acolo școala e mult mai bună, mai sigură, iar copiii sunt mult mai respectați decât aici. Cred că în orice alt stat atenția acordată copiilor este mai mare decât aici. La noi în țară, educația copiilor nu interesează pe nimeni. De asemenea, în SUA cred că voi reuși și în meseria mea, pentru că sunt bun în ceea ce fac. Cred în steaua mea norocoasă”, a declarat actorul Cosmin Seleși, pe care telespectatorii Antenei 1 îl vor putea vedea sâmbătă, 4 octombrie, de la ora 20.30, într-o nouă ediție “Te cunosc de undeva!”, dar și duminică, 5 octombrie, și în calitate de concurent, în show-ul “Dansez printre stele”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
banner Cornel Palade png
cub anca serea png
image png
Monica Birladeanu decolteu (2) jpg
banner dinu maxer png
banner codin maticiuc png
banner Ella Crăciun png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net