Un concurent a părăsit competiția Exatlon. De ce a luat această hotărâre


    Exatlon România
Exatlon România

Luni, 5 februarie, a fost o zi tensionată pentru echipa „Războinicilor”, iar un concurent a luat hotărârea să părăsească de unul singur competiția. A revenit după o zi să-și ia rămas bun de la colegii săi și a fost primit cu îmbrățișări, în special de către Ionuț, cel care a fost cel mai afectat de plecarea concurentului.

Bogdan Antonio Mardale a decis să plece din cauza condițiilor proaste de la Exatlon, dar și din cauza extenuării. Astfel, competiția Exatlon s-a finalizat pentru Bogdan. Concurenții sunt siliți să doarmă în condiții grele, iar probele fizice îi extenuează, însă Bogdan nu a mai făcut față. 

"Pentru unii, Exatlon se dovedeste a fi o adevarata provocare. Traseul lui Bogdan se opreste aici la Exatlon. Sa il aplaudam pe Bogdan", a declarat Cosmin Cernat, in editia Exatlon Romania, 5 februarie.

simeon stalpnicul png

Bogdan a mărturisit că nu mai poate rezista și că nu putea dormi noaptea, a avut o perioadă grea și le-a urat mult succes colegilor de echipă.

"Zilele astea au fost foarte grele. Multe ganduri, n-am putut sa dorm noaptea. Am avut o perioada destul de grea aici, mi-a fost foarte greu. Ne-am autoprovlamat "Razboinicii" cu scopul de  alupta si de a nu ne dobori nimic. Vreau sa le reamintesc asta si sa lupte pana la final", a mărturisit Bogdan. 

Faimosi Survivor camp jpg
FotoJet jpg
Eliminare Vica Survivor Romania Foto Pro TV jpg
foto1  Vila cluj jpg
calendar ortodox 2021 2 februarie intampinarea domnului png
Gina pistol Smiley fiica jpg
bunicuta foto1 jpg
Frații Tate sosesc alături de o altă persoană din dosar la sediul DIICOT, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
image
image
image
image
image
7 vedete la sag awards jpg jpeg
justin beiber hailey grammy getty jpg
Doc Foto Pro TV jpg
Vica Blochina 3 jpg
Gina pistol Smiley fiica jpg
cub Lorelai Moșneguțu png