Un gest nobil! Ce dorește Vladimir Drăghia să facă cu marele premiu de la Exatlon

Ultima actualizare:

    Vladimir Drăghia, un gest de apreciat! Ce dorește concurentul să facă cu marele premiu de la Exatlon, dacă îl va câștigaFoto: Captură Kanal D
Vladimir Drăghia, un gest de apreciat! Ce dorește concurentul să facă cu marele premiu de la Exatlon, dacă îl va câștigaFoto: Captură Kanal D

În cadrul ediției finale a Exatlonului, de miercuri seară, 23 mai, finalistul Vladimir Drăghia a declarat că nu va păstra banii. Concurentul va dona premiul, unor asociații care se ocupă de copiii bolnavi de cancer.

Așa cum a anunțat pe rețelele de socializare, dar și în timpul difuzării emisiunii, Vladimir și-a propus să vină în ajutorul copiilor bolnavi de cancer, donând marele premiu, în valoare de 100 de mii de euro, dacă va fi câștigătorul competiției Exatlon, ediția 2018. 

Competiția Exatlon a ajuns la final, iar cei doi finaliști au luptat pentru unicul titlu de câștigător, care vine însoțit și de o sumă considerabilă de bani. Vladimir Drăghia a declarat în timpul difuzării live de la Kanal D, că s-a gândit deja ce va face cu banii, dacă va reuși să-l învingă pe Ionuț Sugacevschi, în timpul probelor de miercuri seară. Concurentul a dezvăluit că a decis încă de la începutul intrării în competiție acest lucru, fiind o persoană care își dorește să ajute oamenii din jurul său. „Eu am decis la începutul acestui concurs că voi da toți banii unei fundații care ajută oamenii. Așa că am decis ca acest premiu, dacă va ajunge la mine, de fapt va ajunge la niște copii bolnavi de cancer, la o fundație care are grijă de acei copii. Voi oferi ajutor pentru că acum s-ar putea să fiu în postura asta de a oferi tocmai pentru că oameni care au nevoie de ajutor, să îl poată găsi. Așadar, oficial vă anunț, dacă voi câștiga eu acești bani, toți banii se vor duce către o fundație care are grijă de copiii bolnavi de cancer”, a declarat Vladimir Drăghia, în direct, în timpul difuzării marei finale. 


    Vladimir dorește să doneze marele premiu, dacă îl va câștiga Foto: Captură Kanal D
Vladimir dorește să doneze marele premiu, dacă îl va câștiga Foto: Captură Kanal D

Mesajul emoționant publicat pe Facebook-ul lui Vladimir Drăghia 

Pe pagina de Facebook oficială a lui Vladimir, apare, de asemenea, un mesaj emoționant prin care acesta anunță frumosul gest pe care ar dori să-l facă, oferind mai multe detalii. „Marea finală bate la ușă și aduce cu ea premiul de 100000 de euro pe care, dacă îi câștigă, Vladimir îi va dona taberei MagiCAMP. Aceasta comunitate de oameni minunați organizează tabere pentru copiii cu afecțiuni oncologice și copiii care au suferit arsuri grave. Voluntarii, personalul MagiCAMP, cadrele medicale și psihologii specializați se îngrijesc ca micuții să aibă parte, timp de o săptămână, de distracție cu ateliere de muzică, teatru, pictură, parc de aventură, bălăceală în piscină și multe alte activități care costă foarte mult împreună cu toate îngrijirile necesare. Vara trecută, Vladimir a vizitat tabăra MagiCAMP pentru a doua oară și a încercat să aducă zâmbete pe fețele copiilor care au suferit arsuri grave. Prima dată, în 2015, el s-a întâlnit cu copii care sufereau de afecțiuni oncologice. Mă bucur ca a ajuns până aici și e atât de aproape să-și îndeplinească visul de a ajuta MagiCAMP să aducă bucurie în sufletele copiilor loviți de boli crunte și alte nenorociri.Am visat de curând că Vladimir m-a întrebat ce-mi doresc, iar eu i-am răspuns că vreau să ajungă în finală. El mi-a spus că vrea să zboare. Știu că zborul e metafora ajutorului pe care el vrea să îl ofere copiiilor prin MagiCAMP și sper ca asta să fie răsplata efortului făcut în ultimele cinci luni”, a scris Alice, partenera lui Vladimir. Publicul joacă în seara aceasta un rol decisiv în alegerea marelui câștigător al concursului. 


    Vladimir se luptă, în marea finală, cu Ionuț Sugacevschi, pentru marele premiu Foto: Facebook
Vladimir se luptă, în marea finală, cu Ionuț Sugacevschi, pentru marele premiu Foto: Facebook

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Diana Șoșoacă SOS a făcut circ în Parlamentul European și a fost evacuată FOTO profimedia 0890554735 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Banner Enceanu Tantareanu
banner ilinca vandici png
ianis hagi si elena nunta jpg
banner catalin botezatu png
Diskoteka Fun Factory jpeg
iulia vantur salman khan jpg
Cântăreața a realizat și o colecție de haine, de geci și tablouri pictate, unisex
image
actualitate.net
image
actualitate.net