Un regizor a filmat videoclipuri pe mai mult de jumătate din globul pământesc

Ultima actualizare:

    Alex Ceauşu
Alex Ceauşu

Se poate declara un regizor cu adevărat de succes. Alex Ceauşu e cunoscut ca fiind cu adevărat pasionat de regie, dar mai ales pentru locurile exotice pe care le alege să filmeze clipuri pentru artişti români sau internaţionali cu care lucrează.

 A cutreierat prin toata Europa, India, Thailanda, Emirate, Sri Lanka, Maldive, Sua, Cuba, Republica Dominicana, Bahamas,Tanzania, Kenya, Maroc sau chiar Tunisia. Toate aceste locaţii nu i-au adus doar prilejul de a vizita, ci ocazia de a munci pe sume destul de măricele, mai ales că efortul financiar l-a suportat artistul în cauză. Cu toate acestea, Ceauşu a reuşit să îşi facă şi o idee de business, o agenţie de turism, pe care să o implementeze chiar în România.

Alec Ceauşu
Alec Ceauşu

"Ţările în care m-aş întoarce de fiecare dată sunt Tanzania, respectiv insula Zanziba, pentru apa oceanului spectaculos de limpede şi turqoise, dar şi în Kenya pentru că sunt un mare iubitor de animale, în special de elefanţi, zebre, girafe. Aş putea foarte uşor să-mi deschid o agenţie de turism pentru a oferi informaţii oamenilor care vor să meargă în destinaţii exotice. Am filmat, până acum, peste 200 de videoclipuri pentru artişti români şi străini, şi sper să mai urmeze alte câteva sute", declară Alex Ceauşu pentru Click. (Foto: arhiva personala)  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
banner dinu maxer png
Fosta mare canotoare română nu face rabat de la nimic atunci când este vorba de sărbători și de mâncarea tradițională
   "De Paște fac tot posibilul să fiu cu ai mei și cu mâncarea pe care o face Codruța, mama și soacra mea", ne-a spus Dan Negru
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net