Unde lucrează "soţia" lui Firicel din "Las Fierbinţi". E de nerecunoscut la serviciu!

2 aprilie 2019
Liliana Mocanu o interpretează în “Las Fierbinţi” pe soţia lui Firicel (Cuzin Toma)  jpeg
Liliana Mocanu o interpretează în “Las Fierbinţi” pe soţia lui Firicel (Cuzin Toma).

Cei mai mulți telespectatori o știu pe actrița Liliana Mocanu drep soția lui Firicel din serialul „Las Fierbinti” (PRO TV), însă ea joacă în mai multe proiecte de teatru, film și poate fi văzută chiar și la circ.

Actrița Liliana Mocanu este angajata Teatrului de Revista „Constantin Tănase” și joacă în mai multe spectacole, unde cântă și dansează. În plus, face același lucru și în spectacolul „Bucuresti - Je T’aime”, de la Circul Metropolitan București. Când nu filmează pentru serialul de la PRO TV și nu joacă la teatru, actrița este solicitată și în filme pentru marele ecrane. Până acum a jucat în mai multe proiecte printre care „Călătorie de vis” (2004), „Margo” (2006), „4 luni, 3 săptămâni, 2 zile” (2007), „Amintiri din Epoca de Aur 1 sau 2” (2009), „După Dealuri” (2012), „Bacalaureat” (2016) și „În pronunțare” (2018), unde a jucat alături de Cuzin Toma, Firicel din „Las Fierbinți”, dar şi de Olimpia Melinte şi de Dorotheea Petre.

image
Adrian Văncică și TOma Cuzin îi interpretează pe Celentano și pe Firicel în serialul ”Las Fierbinți”

De ce soția lui Firicel nu are nume în serialul „Las Fierbinți”

Liliana Mocanu continuă să filmeze pentru serialul „Las Fierbinți”, unde interpretează un personaj savuros, dar care nu are un nume. „Noi nu explicăm multe lucruri în serial, iar asta vine de la scenaristul «Las Fierbinţi», Mimi Brănescu. De exemplu, când a plecat personajul lui Radu Gabriel, nu a explicat asta, de ce a plecat. Dacă am început aşa cu Liliana Mocanu nu am mai vrut să-i adăugăm nume pe parcursul serialului. Pentru că ar apărea ciudat ca după un sezon, două sau trei să-i mai apară şi numele. Şi atunci niciodată nu va avea un nume. Este greu de compus un dialog în care nu ai un nume”, ne-a povestit Dragoș Buliga, unul dintre producătorii serialului.

liliana mocanu sotie firicel las fierbinti jpeg
Interpreta nevestei lui Firicel (Toma Cuzin), din celebrul serial “Las Fierbinţi”, este actriţă la Teatrul “Constantin Tănase”
florin calinescu png
Cub Laurențiu Reghecampf jpeg
Kate Middleton3 jpg
anamaria prodan (3) jpg
laurentiu reghecampf corina caciuc png
10 luca reghecampf si laurentiu reghecampf jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
thumbnail Marnie Schulenburg (AFP) 063 GYI0059526031 jpg
FotoJet (10) jpg
Simon Cowell jpeg
roxana blagu jpeg
mircea eremia jpg
4 dana rogoz jpg jpeg