Unde se ascunde Laura Cosoi de coronavirus. Vedeta a plecat la drum


    Laura Cosoifoto: arhiva personală
Laura Cosoifoto: arhiva personală

Într-un haos total, în care numărul îmbolnăvirilor cu virusul din China, care a pus Organizația Mondială a Sănătății să declare pandemie miercuri seara, Laura Cosoi încearcă să ia lucrurile cu calm, fiind însărcinată cu al doilea copil. Actrița a mărturisit de la volanul mașinii că a pornit la drum, departe de București, pentru a se feri pe cât posibil de ceea ce va urma. Joi seara, în România au fost confirmate 52 de cazuri de îmbolnăviri pe teritoriul țării noastre și probabil că lucrurile nu vor rămâne pe loc.

Laura Cosoi este însărcinată cu al doilea copil și deși vrea să creadă că este în vacanță, relaxarea vine la pachet cu îngrijorare atât pentru sarcina pe care o poartă în pântece, cât și pentru Rita, fetița ei, în vârstă de un an și nouă luni.

“Am pornit la drum. Am analizat situația și țînând cont că suntem în vacanță oarecum, dar totuși nu putem să ne plimbăm pe unde vrem, am hotărât să mergem la Târgu Mureș. Rita stă cu bunicii, se joacă in curte, eu pot să mai scriu ceva articole pentru blog, mai testez rețete, poate apuc să și citesc și dacă este vreme bună dăm o fugă și la țară ca să ne bucurăm cât mai mult de natură. Cam astea sunt planurile noastre. Ale voastre?”, a notat actrița pe contul ei personal de Instagram.

Laura Cosoi, însărcinată cu a doua fetiță

Laura Cosoi și soțul ei trăiesc cele mai frumoase clipe din viețile lor, mai ales de când au aflat că vor deveni părinți pentru a doua oară. Și acest lucru s-a întâmplat cu doar câteva zile în urmă înainte ca România să fie în centrul unui adevărat haos provocat de Covid-19.  

„Bucurie nemărginită în familia noastră! Rita va avea o surioară, exact așa cum am visat! Sufletele ne sunt pline de dragoste și nerăbdare, de emoție și împlinire că am primit așa o mare binecuvântare de la Dumnezeu. Cel mai frumos dar pentru mine este să îmi pot strânge copilul în brațe și când mai simt și mișcările surioarei în burtică sunt de-a dreptul copleșită! Cu lacrimi de fericire în ochi, acum, pot doar să mulțumesc”, scria Laura Cosoi pe Facebook.

Laura Cosoi, despre lupta cu depresia

Laura Cosoi este mămica unei fetiţe în vârstă de aproape doi ani şi se bucură din plin de viaţa de familie, însă nu toate lucrurile nu au fost întotdeauna roz. Mai exact, ea a avut o perioadă în care s-a luptat cu depresia, iar recent și-a făcut curaj și a vorbit despre acest aspect.

”Nu am dormit o noapte şi o zi şi când am ajuns după-amiază în Bucureşti, l-am rugat pe Matei să-mi ia bagajul, să mă ajute. Şi nu m-a auzit sau a plecat pur şi simplu fără să-mi ia bagajul şi am intrat într-un atac de panică de nedescris. Mi s-a făcut atât de rău, încât simţeam pur şi simplu că, în momentul ăla, mor. Şi că nu poţi face nimic să nu se întâmple asta. Am ajuns în casă, am făcut un duş, dar cred că dacă nu erau sora mea, prietena mea cea mai bună şi Matei, eu mă aruncam pe geam. De frică”, spunea Laura Cosoi, în urmă cu ceva vreme.

cub lia bugnar theo rose png
zodia care nu a primit nimic de mos nicolae jpg
serial wednesday jpg
cub Kirstie Alley
alin oprea logodna medana 4 jpg
cub emma corrin png
Dorel Las Fierbinti nunta Mihai Rait Dragomir Ana Maria Mihai Bobonete (2) jpeg
Kirstie Alley jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
profimedia 0742415693 jpg
FotoJet jpg
Kanye West
Kirstie Alley jpg
Dorel Las Fierbinti nunta Mihai Rait Dragomir Ana Maria Mihai Bobonete (2) jpeg
cub Kirstie Alley