Unde se filmează Asia Express sezonul 3. România este prima țară care va porni spre aceste destinații

image
În India, Gina Pistol era oprită mereu pentru poze, datorită frumuseții ei exotice

Asia Express, cel mai dur reality show din România, revine cu un nou sezon la Antena 1, cel de-al treilea. În acest an, cursa celor 9 perechi de vedete se va desfășura în Filipine și Taiwan.

Asia Express sezonul 1, "Drumul Dragonului", în Vietnam, Laos, Cambodgia și Thailanda și Asia Express sezonul 2, "Drumul Elefantului", în Sri Lanka și India. Ce urmează în sezonul trei al emisiunii? Rămânem în Asia, însă "Drumul Comorilor" își va avea ruta prin Filipine (țară insulară în Asia de Sud-Est, în Oceanul Pacific, cuprinzând arhipelagul cu același nume) și Taiwan (Republica Chineză, țară insulară din Extremul Orient, situată la doar 160 km depărtare de Republica Populară Chineză).

Concurenții care pornesc pe "Drumul Comorilor" vor avea de respectat aceleași reguli ca și până acum: au la dispoziție un dolar pe zi, trebuie să își găsească singuri mâncare, cazare și transport, să treacă peste barierele culturale, peste cele lingvistice, să iasă din zona de confort și să își depășească limitele fizice și psihice pentru a ajunge la comoara de 30.000 de Euro, marele premiu de la finalul cursei.

Când începe Asia Express sezonul 3

România este prima țară care va porni în aventura Asia Express pe ruta Filipine – Taiwan. Cele două destinații au mai fost incluse până acum în traseul concurenților, dar niciodată în această formulă.

image
În India, Gina Pistol era oprită mereu pentru poze, datorită frumuseții ei exoticefoto: Antena 1

Dacă în anii trecuți concurenții  încercau să se familiarizeze cu traseul urmărind sezoane din alte țări, de data asta va fi ceva complet nou atât pentru ei, cât și pentru echipa de producție. Asia Express revine la Antena 1 în primăvara anului viitor și va fi prezentat tot de Gina Pistol. Până atunci, telespectatorii vor fi informați despre tot ce se petrece la filmări printr-un Jurnal de Asia, difuzat atât pe TV, cât și on-line în perioada în care au loc filmările din Filipine și Taiwan.

Citește și:

Gina Pistol, mărturisiri din culisele Asia Express. Ce și-a pus în bagaj prezentatoarea TV

„Asia Express”, tot ce nu s-a văzut la televizor. Cum a fost produs show-ul

Roger E  Mosley car crash jpg
cub  anamaria prodan 2 png
Diogo Morgado îl interpretează pe Iisus, în filmul „Fiul lui Dumnezeu” (2014), regizat de Christophor Spencer  Producția poate fi urmărită anul acesta la PRO TV jpeg
marcela fota
zodiac 600x400 jpeg
baietel muscat de rechini 2 jpg
bianca dragusanu si ema uta jpeg
Mădălina Ghenea 35 (3) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
cub theo rose png
cub  anamaria prodan 2 png
marcela fota
Roger E  Mosley car crash jpg
Mădălina Ghenea 35 (3) jpg
cub andreea mantea animat gif