Unde va fi înmormântată actriţa Carmen Stănescu

simeon stalpnicul png
Carmen Stănescu n-a mai urcat pe scenă de 12 aniFoto: arhivă personală

O altă mare actriţă a plecat dintre noi, ultimele luni fiind marcate de pierderea mai multor doamne de valoare din lumea teatrului. Carmen Stănescu a fost o emblemă şi a filmului românesc. cei care vor să-şi ia rămas bună, o pot face sâmbătă în foaierul Sălii Marii a Teatrului Naţional Bucureşti, unde va fi depus sicriul cu trupul neînsufleţit.

Carmen Stănescu şi-a petrecut o viaţă pe scenă. A debutat în 1945 cu rolul Ecaterina Ivanovna, în “Frații Karamazov”, iar de-a lungul carierei a avut ocazia să joace cu toți maeştrii teatrului românesc, dar şi cu actori din generaţia tânără. De câțiva ani însă, ea s-a retras din cauza problemelor de sănătate. Soțul actriţei maestrul Damian Crâşmaru (86 de ani) povestea pentru Click! că actriţa suferea de gonartroză (n.r. afecţiune cronică a genunchiului, invalidantă, cu evoluţie progresivă, prin care cartilajul se degradează progresiv, cu apariţia durerii şi limitarea mobilităţii), afecţiunea din cauza căreia nu se mai putea deplasa. În noaptea de miercuri spre joi, Carmen Stănescu a încetat din viaţă la vârsta de 92 de ani. 

"Uniunea Teatrală din România se întristează la aflarea veştii că doamna Carmen Stănescu a plecat dintre noi. Ne despărţim cu durere de una dintre actriţele de seamă ale Teatrului Românesc. Cei care vor să-i aducă un ultim omagiu o pot face sâmbătă 14 aprilie a.c., între orele 10:00 – 13:00 în foaierul Sălii Mari a TNB. Înmormântarea va avea loc la Cimitirul Reînvierea", se arată într-un comunicat Uniter.

image png
sarah anamaria prodan jpg
giselle si tom brady
claudia patrascanu copii png
Kate Middleton (3) jpg
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
cub anamaria prodan png
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
Aleksandr Dughin, la funeraliile fiicei sale, Daria Dughina FOTO Profimedia
Valeri Kuzmin FOTO Inquam
image
image
image
image
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
claudia patrascanu copii png
Amber Heard FOTO EPA-EFE
FotoJet (1) jpg
6 divort angelina si jolie brad pitt 3 jpg jpeg
1 will smith jpg jpeg