Unde va locui soțul Ilenei Stana Ionescu, rămas singur, la 96 de ani? „Nu mă mut în America, la fiul meu!”. De ce nu vrea să stea la un azil și de ce boală suferă?

#Exclusiv Click!

Rămas singur, după trecerea în neființă a soției sale, Ileana Stana Ionescu, actorul Andrei Ionescu ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Click!, unde va locui, în continuare. Am aflat și de ce nu vrea să se mute, în America, alături de unicul fiu, dar și de ce nu îi place viața la azil, unde a stat o lună, experiența lăsându-i un gust amar. 

„Deocamdată, voi locui în casa în care am stat cu Ileana mea!”

Actorul Andrei Ionescu este decis ca, după moartea soției, să rămână tot în casa în care a locuit cu iubita lui soție și unde ea și-a petrecut ultimele clipe de viață:

„Deocamdată, voi locui în casa în care stăteam cu Ileana mea, aici mă simt cel mai bine, aici am amitirile cu ea. Nu vreau să plec din casa mea, în altă parte, am aici și o grădină mică. De mine și de Ileana s-a ocupat o doamnă, dânsa ne ajuta la menaj, deci aș avea în continuare parte de ajutor, în gospodărie. Important este să-mi dea Dumnezeu putere, ca să trec peste durerea asta, sănătate să am, ca să pot duce această grea despărțire!”, ne-a spus Andrei Ionescu, exclusiv pentru Click!

De ce nu vrea să stea la un cămin la bătrâni? Prin ce experiență a trecut

Actorul Andrei Ionescu nu dorește să se mute la un cămin de bătrâni, unde ar beneficia și de mâncare caldă, dar și de asistență medicală:

„Am mai fost cu Ileana, la un cămin de bătrâni, acum vreo doi ani, la o clinică foarte frumoasă, curată, era bine din multe puncte de vedere. Însă, din păcate, nu aveai cu cine socializa, căci eu de asta sufăr, nu prea am cu cine vorbi. Foarte mulți dintre cei cazați acolo nu erau coerenți, nu vorbeau, suferiseră AVC-uri, așa că ne-am întors acasă. Nu ne-am fi dus deloc, dar doamna care se ocupa de noi a avut o perioadă de concediu, a trebuit să plece o lună de la noi și aveam nevoie de ajutor. Eu nu prea mai văd bine, am probleme cu ochii, de aceea am nevoie de ajutor prin casă”, spune Andrei Ionescu, exclusiv pentru Click!

„Nu mă mut în America, la fiul meu!”

Andrei Ionescu exclude însă și varianta de a se muta în America, unde locuiește unicul său fiu, Andrei Manuel:

„Nu mă mut în America, aici stau, în țara mea, în casa mea, ce să fac acolo? Cu fiul meu vorbesc zilnic, pe Internet, povestim și câte 2-3 ore. Mereu mi-a zis că eu și Ileana am fost cei mai buni părinți din lume, că are amintiri atât de frumoase din copilărie, când mergeam la mare. A fost frumos, a fost un copil iubit! A venit în țară după decesul mamei lui, a venit să își ia adio de la mămica lui. Venise și în urmă cu vreo 11 zile, a prins-o în viață. Ea nu mai recunoaștea pe nimeni, dar lui i-a zâmbit!”, ne-a mai declarat Andrei Ionescu, exclusiv pentru Click!

Ileana Stana Ionescu a fost incinerată ieri: „A fost dorința ei!”

Ieri, trupul neînsuflețit al actriței Ileana Stana Ionescu a fost incinerat, conform ultimei sale dorințe. Cu durere în suflet, Andrei Ionescu ne-a vorbit, exclusiv pentru Click!, despre despărțirea de cea care i-a fost parteneră de viață preț de 70 de ani:

„A fost incinerată, apoi urna cu cenușă va fi depusă în cimitirul crematoriului, acolo avem o casetă. A fost dorința ei să fie incinerată, ca să fie lângă mama ei, urmez eu! Oricum nu voia niciodată să vorbească despre moarte, evita subiectul, ea era mai sensibilă, suferise și câteva AVC-uri. După incinerare, am organizat cu ajutorul unor oameni dragi o masă de adio, la un local. I s-a pus poză ei mare, într-un tablou, iar cei prezenți au fost serviți cu ciorbiță și cu friptură, mâncărurile ei preferate”, a spus ieri actorul, exclusiv pentru Click!

La priveghiul artistei au fost prezente câteva persoane

La priveghiul artistei, care a avut loc pe 2 iulie, la Capela Cimitirului Bellu Catolic, a fost însă aproape pustiu. Soțul artistei, actorul Andrei Ionescu, și-a exprimat tristețea că prea puțini colegi de breaslă au venit să îl consoleze, dar și să îi aducă Ilenei lui un buchet de flori:

„Nu a venit multă lume la priveghi, ca să-și ia adio de la Ileana mea, prea puțini au venit să îi aducă o floare, au fost câteva persoane. Păcat!”, ne-a mai declarat Andrei Ionescu, exclusiv pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mihaela radulescu jpg
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
Banner Titi Aur
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
image
actualitate.net
image
actualitate.net